Pulse DVD kun 448 kpbs funker..

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 6 av 6
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2006
    Poster
    17
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Pulse DVD kun 448 kpbs funker..

    Hei..
    Har fått et merkelig problem som jeg ikke finder ut av;
    På Pulse DVD, PF, får man velge mellom 448 og 640 kpbs. og det har fungert tidligere men ikke nå lenger Det blir rett og slett ingen lyd fra Denon lenger, når man velger 640 kpbs som lydspor.
    448 kpbs fungerer som det skal. Har forsøkt selv å lete litt i menuer både på Denon AV og Sony DVD spilleren, men finder ingen løsning til problemet.

    Det skjer på begge disker av denne DVD'en, tror ikke at jeg har flere skiver med lydspor valg av samme sort.

    Utstyr i bruk; Sony DVD DVP-S725D, Denon AV2807, høytalere B&W
    Takknemelig for tips..
    mvh

  2. #2
    Intermediate magnuswb sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    1,695
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Tror det er svært få dvd-spillere som greier 640 kbps sporet. Funker ej heller på min dvd-2200, sikkert grunnet alderen da...

  3. #3
    Intermediate OKKing sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    661
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Først - velkommen til forumet!! Hyggelig det.

    Fungerer ikke på min Pio 989 heller - så det er nok ikke alle som støtter denne hastigheten. Fet skive forresten.

  4. #4
    Intermediate marsboer sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2005
    Poster
    3,764
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Rart at ikke dedikerte spillere støtter det. HTPC'en spiller i hvertfall av lydsporet uten noen ytterligere konfigurasjon

  5. #5
    Intermediate Tandstad sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    1,393
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Min pana s97 spelar også av dette.

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2006
    Poster
    17
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    takk for alle svar så langt

    Greit, da er man ikke alene.. men det HAR fungert, som sagt. Og ikke bare 1 eller 10 ganger...pfff .. gir meg ikke..

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •