JM Lab subwoofer mulig deffekt?

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
  1. #1
    Intermediate
    Medlem siden
    Jan 2004
    Poster
    588
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    JM Lab subwoofer mulig deffekt?

    Hei.
    Jeg kjøpte meg en Jm lab sw 38a sub (brukt) og det viser seg at denne mulig har en deffekt.
    Den fungerer bare når den er satt på auto!
    Lampen slukker på forserkeren når man setter venderen på auto off, og da hører man at releet slår seg ut, og ingen lyd!
    Får den altså ikke til og fungere slik at den står på konnstant.
    Er det noen der ute som har en misstanke på hva som feiler denne, eller om den rett og slett skal være slik?

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2006
    Poster
    151
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ring Andre på Hifi huset tlf.67529950.

  3. #3
    Intermediate
    Medlem siden
    Jan 2004
    Poster
    588
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Takker for svar, da har jeg snakket med ham, og subben er det ikke noe galt med, de er konnstruert slik!
    Sitat Opprinnelig postet av turbo13
    Ring Andre på Hifi huset tlf.67529950.

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2006
    Poster
    151
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Se der du verre var det ikke.lykke til med fin sub.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •