NAS + Squeezebox - Side 2

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 2 av 6 FørsteFørste 1 2 3 4 5 6 SisteSiste
Viser resultater 21 til 40 av 105
  1. #21
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2006
    Poster
    93
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hei! Spennende greier, fikk akkurat beskjed fra Ripcaster om at min SB + Qnap TS-109 med 400GB er sendt. Det store er jo at Slimserver er ferdig installert. ÅÅÅ, venter med lengsel

  2. #22
    Intermediate pnerbye sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2005
    Poster
    4,213
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Tror jeg kommer til å handle PC-komponenter og sette opp en server. For 4000,- er det mulig å få til 2xGbLAN, 2xWD500Gb, 1024Mb minne og Athlon X2 4200+ 2.2MHz. Installerer jeg linux, så har jeg en flott server jeg kan bruke til nesten alt mulig egentlig.

    Jeg synes ReadyNAS NV+ så skikkelig flott ut, men til prisen blir den uaktuell.

  3. #23
    Intermediate pettermv sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2004
    Poster
    572
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Kort innpå; noen som vet om FreeNAS funker med Sonos? Har en gammel PC som ikke blir brukt, tenkte bruke den som musikkserver til Sonosen så jeg slipper skru på den vanlige PCen min hver gang.

  4. #24
    Intermediate Globe sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2006
    Poster
    1,358
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av pettermv
    Kort innpå; noen som vet om FreeNAS funker med Sonos? Har en gammel PC som ikke blir brukt, tenkte bruke den som musikkserver til Sonosen så jeg slipper skru på den vanlige PCen min hver gang.

    Sonos vil helt sikkert funke på FreeNAS da Sonos ikke er avhengig av å ha software gående. Den trenger bare delte kataloger, noe NAS gir.

  5. #25
    Intermediate
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    717
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Ripcaster

    Stesch, lurer på om du har mottatt noe fra Ripcaster ennå, og om du kunne dele erfaringene dine med oss hadde jeg satt stor pris på det :-)

  6. #26
    Intermediate
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    717
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Blir en qnap 109 pro

    Har endelig kommet frem til at det blir en Qnap 109 pro sammen med en Samsung Spinpoimt T166 400mb.
    Med litt hjelp av denne guiden fra NASKID på slimdevices forum:
    How to Install SlimServer on QNAP TS-109/TS-209 (Marvell platform)

    Introduction of TS-109 Pro: QNAP Systems Inc. (TS-109 Pro)- NAS storage and Surveillance products provider
    Introduction of TS-109: QNAP Systems Inc. (TS-109)- NAS storage and Surveillance products provider

    [Before you install]
    === Upgrade TS firmware to V1.1.0 first !!! ===
    === Please disable UPnP media server, due to TwonkyMedia uses port 9000 ===

    [Install]
    1. Upload attached files(slimserver-arm-unicode-1.0.0.tar.gz, slimserver.sh, K01slimserver.sh) to the "Public" share on your TS
    2. Use SSH login to your TS (or use telnet to your TS via port 13131)
    3. Enter the following command: "cd /share/Public"
    4. Make sure the upload script can be executed or enter the following command: "chmod 755 slimserver.sh K01slimserver.sh"
    5. Install SlimServer, enter the following command: "./slimserver.sh install"
    6. After install finish, reboot system
    7. Use port 9000 to do the configuration (see below image)

    [Uninstall]
    PS: If you want to unistall SlimServer, enter the following command: "./slimserver.sh uninstall"

    [Change port number]
    How to change the port number of SlimServer service?
    1. Use http://IP:9000/ to login SlimServer web administration page
    2. Go to Home/Server Settings/Network
    3. You can change the Web Server Port Number. (then you can have the SlimServer and TwonkyMedia to serve concurrently.)

    [File download]
    1. TS-109's new firmware:
    ftp://telecomkid.dyndns.org/test/TS-109/

    2. SlimServer package for TS-109/TS-209 series (slimserver-arm-unicode-1.0.0.tar.gz, slimserver.sh, K01slimserver.sh)
    ftp://telecomkid.dyndns.org/test/ss/

    burde det nesten være som fot i hose å få dette opp å gå. (Famous last words anyone?)

    Noen som har noen kommentarer før jeg trykker kjøp?

  7. #27
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2007
    Poster
    1
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    stesch og GWH, jeg har tenkt som dere: SB + Qnap TS-109 ser veldig lovende ut.
    Men jeg har også lest at Qnap+SB ikke bare har fornøyde brukere.
    Har dere fått dette opp å stå nå?
    Noen erfaringer?

  8. #28
    Moderator roffe sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2003
    Poster
    9,330
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av stesch
    Hei! Spennende greier, fikk akkurat beskjed fra Ripcaster om at min SB + Qnap TS-109 med 400GB er sendt. Det store er jo at Slimserver er ferdig installert. ÅÅÅ, venter med lengsel
    Ja, hvordan gikk dette? Funker det bra? Var ripcaster greie å handle med?

  9. #29
    Intermediate
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    717
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Endte opp med NetonNet for en qnap 109 (non pro versjon) sammen med en samsung 500gb. Betalte vel rundt 2400,-, og fant ut det var greit.
    Fulgte instruksjonene for installering, og klarte å komme i mål når man husket å inkludere mellomrom på et par kommandoene.
    Slimserver er installert og det funker som bare det. Det kan av og til være noen sekunders opphold når man går videre fra Browse, men ikke plagsomt og ikke ofte. Så lenge man husker å koble til Squuezenetwork(radiodelen) etter man har er ferdig så går den i spindown modus noen minutter senere.
    Qnap'en og SB3 er kablet til min Linksys wrt56g router og det funker utmerket.
    Har gitt de statiske ip-adresser.
    Vel verdt pengene :-)

  10. #30
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2006
    Poster
    93
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    joda, Ripcaster var greie å handle med. Men nå er jo jeg nokså ugrei når det kommer til data. Slimserver var ferdig installert, men jeg klarer ikke å komme i gang. Får bare ike ti å koble opp utstyret. Så nå står Qnap i ei hylle i kjelleren mens jeg bruker en annen harddisk koblet opp til pc. Litt synd at man er så datablind!

  11. #31
    Moderator roffe sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2003
    Poster
    9,330
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Nå er jeg i gang... Fikk SB + QNAP TS109 og 500Gb HDD i posten i dag. Jeg tar ekstremversjonen og installerer alt fra grunnen av. Spennende...

    SB er allerede oppe og kjører nettradio med lyden digitalt til Arcam AVR300.

    Funker SlimServer på TS-109, så skal hele CD-samlingen over på HDD etterhvert og CDene i lagringsbokser i kjelleren.

  12. #32
    Intermediate eksu sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2006
    Poster
    2,318
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    QNAP TS109 frister meg også. Har en 500Gb liggende som jeg nesten må få tatt i bruk. Kjøper jeg denne og får problemer, vet jeg hvem jeg skal snakke med.
    Epson | Panasonic | Denon | Emotiva | SVS

    Min tråd

  13. #33
    Moderator roffe sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2003
    Poster
    9,330
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av eksu
    QNAP TS109 frister meg også. Har en 500Gb liggende som jeg nesten må få tatt i bruk. Kjøper jeg denne og får problemer, vet jeg hvem jeg skal snakke med.
    Er ikke i mål ennå, så føl deg ikke for trygg...

    Edit: Men der kom den jammenmeg opp på første forsøk!!! :-D 8)

  14. #34
    Intermediate eksu sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2006
    Poster
    2,318
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Så det var ikke så vanskelig å få den til å fungere? Hvordan er det å ta med seg sin NAS server til andre som bruker det. Er jo veldig kjekt om roffe kommer på demo hos meg og tar med seg sin NAS.
    Epson | Panasonic | Denon | Emotiva | SVS

    Min tråd

  15. #35
    Newcomer mskjold sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2005
    Poster
    272
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Noen som vet om QNAP TS109 takler nye SqeezeCenter som Duet bruker?

  16. #36
    Moderator roffe sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2003
    Poster
    9,330
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av mskjold
    Noen som vet om QNAP TS109 takler nye SqeezeCenter som Duet bruker?
    Det er denne usikkerheten som gjorde at jeg i denne omgang kun gikk for SB3 istedenfor SB Duet (samt at jeg også har bestilt en ny universalkontroll som ikke kan programmeres til å erstatte SB controller).

  17. #37
    Moderator roffe sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2003
    Poster
    9,330
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av eksu
    Så det var ikke så vanskelig å få den til å fungere? Hvordan er det å ta med seg sin NAS server til andre som bruker det. Er jo veldig kjekt om roffe kommer på demo hos meg og tar med seg sin NAS.
    Jeg synes det gikk overraskende greit etter å ha lest om alle som har strevd med dette. Eneste problemet jeg støtte på var at jeg ikke fikk kontakt med TS-109 for konfigurering fra PCen når den var koblet til SB3. Ikke noe problem for min del, siden planen hele tiden har vært å kjøre den i samme rom som trådløsruteren.

    I min entusiasme over at dette gikk såpass bra, så la jeg ut denne tråden på Slimdevices-forumet:
    Happy QNAP TS-109 owner - Slim Devices : Community : Forums
    Den beskriver kort hvordan jeg satte opp systemet, og står vel litt i kontrast til alle "jeg har problemer"-postingene.

    Tviler på at det fungerer rett ut av boksen i alle oppsett å flytte den til andre nettverk, selv om jeg tror det vil virke greit så lenge man får tilordnet dynamisk IP via DHCP. Jeg tror uansett ikke det er noen opsjon for meg å tweake innstillingene på NAS-boksen for å få den til å kjøre i andres nettverk.

    Sorry, eksu...

  18. #38
    Intermediate
    Medlem siden
    Sep 2005
    Poster
    717
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Godt å høre at oppsettet gikk glatt for deg også Roffe.
    Har vørt på Qnaps forum og sett etter Squeezecenter, og det ser ut for at de faktisk vurderer å inkorperere slimserver som preinstalled, dvs jeg antar at denne kommer i en firmware oppgradering.
    Link

  19. #39
    Intermediate eksu sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2006
    Poster
    2,318
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ikke noe problem, roffe. Var mer et spørsmål om det var mulig.
    Epson | Panasonic | Denon | Emotiva | SVS

    Min tråd

  20. #40
    Moderator roffe sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2003
    Poster
    9,330
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av mskjold
    Noen som vet om QNAP TS109 takler nye SqeezeCenter som Duet bruker?
    Jeg tror ikke det finnes noen prekonfigurert Linux-pakke for dette nå, som sagt.

    Men ble nylig gjort oppmerksom på at QNAP har fått med seg at mange SqueezeBox-brukere har valgt deres NAS-løsning, og de utreder nå muligheten for å ha dette som standard.

    Sjekk denne tråden på QNAPs eget brukerforum:
    QNAP NAS Community Forum • View topic - normal Slimserver support

    EDIT: Så nå at GWH også har sett denne nyheten.

Side 2 av 6 FørsteFørste 1 2 3 4 5 6 SisteSiste

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •