Dårlig lyd fra center v/Dolby Digital - Side 2

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 2 av 2 FørsteFørste 1 2
Viser resultater 21 til 25 av 25
  1. #21
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2005
    Poster
    223
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Kjott
    Koblet en av frontene mine på center-kanalen og centeren på en front-kanal. Da ble lyden bra i "centeren", men dårlig på den ene "fronten". Så konklusjonen er vel at det er noe galt med centeren. Den spiller iallefall ikke likt som resten viss den er i orden :-x
    Hmm, mener du at lyden ble dårlig i senter-høyttaleren da denne var tilkoblet en front-utgang? Eller motsatt? Det var litt tvetydig

  2. #22
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2005
    Poster
    150
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ble litt rart skrevet der ja

    Ja jeg mener lyden ble dårlig, uansett på hvilken utgang jeg kjører centeren. Jeg koblet altså en av fronthøytalerne mine på center-utgangen og da ble lyden som den skal.

    Prøvde også og koble centerhøytaleren på en front-utgang, og jeg mener den heller ikke da spillte som den skal.

  3. #23
    Expert jakv sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2004
    Sted
    Kristiansund
    Poster
    8,645
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Konklusjon: Det er noe galt med senterhøyttaleren. Har du sjekket at alle elementene er skikkelig koblet internt, evt. sjekket dem med multimeter?
    Cambridge 752 BD, Yamaha CX-A5000, Hegel H300, DIY 3xL25D, JBL LS80, JBL LS center, Klipsch RS42 MK2,
    DIY 4xDayton Ultimax 15", 2xBehringer iNuke6000DSP, Sony VPL-HW30, Darbee Darblet, Nexus Player, Toshiba HD-DVD, Get Micro,
    Rega Planar 3 m/Elys 2, Rega Fono

    Livet er mer enn en pakke tørre kjeks

  4. #24
    Intermediate Svantekiller sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2006
    Poster
    3,645
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av jakv
    Konklusjon: Det er noe galt med senterhøyttaleren. Har du sjekket at alle elementene er skikkelig koblet internt, evt. sjekket dem med multimeter?
    Enig! prøv en annen senter om du kan! men jeg støtter ikke multimeterversjonen med mindre du vet hva du leser av det er mange resultater man kan lese...

  5. #25
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2005
    Poster
    150
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg skal prøve med en annen center for å være sikker, men ser ut til at det blir nye høytalere rundt om uansett nå

    Takker iallefall for alle svar!

Side 2 av 2 FørsteFørste 1 2

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •