Problemer med protect på NAD 319

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 5 av 5
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2006
    Poster
    1
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Problemer med protect på NAD 319

    Lurer på om noen har vert ute for det problemet før. Den går direkte på protect med en gang jeg skrur den på:cry:

    Men som for forsterker delen fungerer som den skal når jeg bruker den mot 216.

    Viss jeg da spiller en 30 min tid til det blir brukbart varmt, da slokner den en stund. Jeg brokobler begge raskt, men når jeg skrur på da, så får jeg så vidt volum før protect en slår inn...og inn igjen.

    Kan det vere noe så enkelt som dårlig kontakt lodding? Noen hatt samme problem? Evt kostnad ved rep?

  2. #2
    Newcomer catsby sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2009
    Poster
    299
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Gammel tråd, men nå har jeg nesten akkurat det samme problemet med min

    Den går i protect etter et par minutter spilling. Noen som har noen tips til hva som burde sjekkes først?

  3. #3
    Intermediate ChrisHesby sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2005
    Poster
    605
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Broren min hadde det på sin Nad 319. Så jeg søkte litt rundt på nett og fant ut at det var et ganske vanlig problem med disse. Er noe i den protect kretsen som er fucked hvis jeg ikke husker helt feil. Er desverre ofte ikke verdt å sende de inn til rep etter som det koster en del å fikse det (i følge det jeg har lest)

    Ring hifi klubben og hør om de vet noe om det. Og hva det i tilfelle koster.
    Focal JMlab Electra 926 | Focal Sib XL | SVS SB-2000 | Yamaha RX-V1800 | Emotiva XPA-2 | Sharp LC-70LE747E


  4. #4
    Intermediate ChrisHesby sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2005
    Poster
    605
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Den gikk rett i protect etter at man slo den på, så er ikke sikkert det er akkuart det samme som har skjedd med din catsby
    Focal JMlab Electra 926 | Focal Sib XL | SVS SB-2000 | Yamaha RX-V1800 | Emotiva XPA-2 | Sharp LC-70LE747E


  5. #5
    Intermediate IsakAlexander sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2006
    Poster
    752
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sjekk disse:
    D657-58-59-60
    D605
    D211
    R201-02-03-04-05.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •