Kraftig during i aktiv sub JM Lab sw 27A

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 6 av 6
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    3
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Question Kraftig during i aktiv sub JM Lab sw 27A

    Jeg har en JM Lab SW 27A som plutselig har begynt å dure kraftig. Det merkelige er at duringen forsvinner når jeg legger håndflaten på bakpanelet. Noen som har noen fornuftige forslag til hva det kan være ? Det er samme problem om jeg kjører line-inngang eller high-level inngang. Suben er rundt 6 år gammel.

    Hans Petter

  2. #2
    Intermediate Electra sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2004
    Poster
    3,225
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hei Hans Petter. Velkommen til forumet.

    Har du test med ein annan kabel? Durar den uten at kabelen er i og?

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    3
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg har prøvd med forskjellige kabler med det samme resultat. Duringen kommer og går. Nå har den faktisk spilt i 20 minutter uten during.

    Det som jeg ikke klarer å fatte hvorfor duringen forsvinner bare ved å berøre bakplaten på subben med hånden.

    Anlegg forøvrig: Cayin 252B forsterker, Cayin CD 251, Rega Planar 3 m/ AQ M1 samt Proac Tablette 2000 signature høyttalere.

  4. #4
    Expert Niels Nielsen sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2003
    Poster
    8,360
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Er den satt i et jordet støpsel ? Prøv et u-jordet.
    De fleste komponenter "samarbeider", f.eks. vil man noen ganger se at signalstyrke metret beveger sig på tuneren når man rører ved cd spilleren.
    Har du et kjøleskab eller noe der spiller inn...

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2005
    Poster
    170
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg har en SW800 med samme duringa. Etterhvert begynte sikringen å gå, og nå er den helt død. Sikringen går bare jeg skrur den på.

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    3
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Smile

    Nå har jeg fjernet jordingen i veggkontakten og forløpig så ser det ut som det hjelper. Merkelig greier, men jeg får vel bare akseptere at det er fenomener som jeg ikke fatter....

    Uansett tusen takk for innspill !

    God påske

    Hans Petter

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •