Lydkortproblem?

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 9 av 9
  1. #1
    Intermediate kakehode sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2004
    Poster
    1,191
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Lydkortproblem?

    Har de siste ukene oppdaget noe litt merkelig når spiller musikk fra laptopen. Jeg må nå skru lyden veldig opp på recieveren for å få noe særlig volum ut. Tidligere var det bra trøkk lyden ved -20db, men nå tør jeg nesten ikke dra mer for samme trøkket får jeg ikke før ved -10, eller enda høyere!
    Ved avspilling av cd er imidlertid intet forandret, og drister jeg meg i retning av slike volum da skrelles tapeten av veggene, så jeg kan ikke helst se at recieveren er problemet heller!
    Kilden er iTunes og laptop, og det hele linkes sammen med 5m Monster Standardlink 200.

  2. #2
    Intermediate klovnikamp sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2005
    Poster
    562
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Kan det bare være volumet på lyden ut fra laptop'en som er forandret?

  3. #3
    Intermediate hansam sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2005
    Poster
    846
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hm. programmer har for seg at de kan tukle med voluminstillingene dine uten å spørre i Windows. Sjekk volumkontrolleren din. Det er separat fader for cd og audio osv.

  4. #4
    Intermediate kakehode sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2004
    Poster
    1,191
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Neinei, alle voolumkontroller er der de skal være, og ingen av programmene jeg bruker kødder med disse, så feilen ligger ikke der.

  5. #5
    Intermediate hansam sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2005
    Poster
    846
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sikker på det? Jeg oppdager til stadighet at volumfaderen ser helt fin ut. Men i det jeg drar i den så smeller volumet opp fordi et annet program har justert volumet...

  6. #6
    Intermediate Ole18 sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2004
    Poster
    706
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Innstaler driverene på nytt å se om det hjelper.

  7. #7
    Intermediate kakehode sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2004
    Poster
    1,191
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Problem solved! Kjørte en runde med alt jeg har av antivirus og lignende, og vips var trøkket tilbake...forstå det det den som kan, for mine lett begrensede datorkunnskaper forhindrer meg denslags...

  8. #8
    Moderator HåkonN sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    6,958
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har vært borti dette før. Prøv som nevnt ovenfor og avinstaller drivere, og legg de inn på nytt... Eventuellt prøv å spill av med f.eks Winamp og WMP og se om du får samme lydnivå.

  9. #9
    Intermediate kakehode sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2004
    Poster
    1,191
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Reinnstallering av driver hjalp ikke og resultatet var det samme uansett hvilket program jeg brukte som avspiller, men som sagt etter virus/spyware-sjekk ble problemet plutselig løst...Så takk for hjelpen folkens, eller forsøkene ihvertfall

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •