Demo hos Thlian! - Side 3

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 3 av 3 FørsteFørste 1 2 3
Viser resultater 41 til 48 av 48
  1. #41
    Intermediate Thlian sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2004
    Poster
    2,018
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av RoKo
    Når det gjelder dette faseproblemet hans - det er ikke så enkelt som at koblingene bak på forsterker står +÷ ÷+ men at han tenker +÷ +÷. Fort gjort...
    ops: ops:
    Need I say more.... ops:

  2. #42
    Intermediate -DJ_Ultimate- sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    809
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hm... hvordan er fasen nå?? ;-)

    eller er dette kødd..?? :-? Blir litt smålig skuffet hvis det ikke er det ;-)

  3. #43
    Expert akto sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2004
    Poster
    6,483
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Thlian, den som ikke gjør feil, gjør sannsynligvis ingenting. Dette er ikke noe å skamme seg over :-D Vær glad det bare var det som var problemet.

  4. #44
    Intermediate -DJ_Ultimate- sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    809
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    sant det *små ler*

    men, jeg må få spørre om en ting: Er tilkoblingene farget rød å svart??

    Men hvis det var bra bass når du hadde besøk... Synes det virker rart at bassen ikke ble utfaset óg... :-? Som jeg har forstått det lå problemet i mellomtone..??

  5. #45
    Expert RoKo sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2004
    Poster
    6,554
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hvorfor det, så lenge bassen ligger i suben? DEN er det jo bare én av... ;-)

    BRA at det ordnet seg da! :grin:

  6. #46
    Intermediate -DJ_Ultimate- sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    809
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ja, den laveste ja...

    Kanskje man skulle satse på mono i stedet så slipper men slike problermer..?? :grin: ;-)

  7. #47
    Intermediate C. Alshus sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2004
    Poster
    3,211
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har en radio i annlegget mitt her på hybelen, og jeg slår av og til over på mono, fori det er mindre støy der, og det kan ta flere dager før jeg oppdager at bryteren står på mono.

    Og det er bra saker.

  8. #48
    Intermediate Thlian sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2004
    Poster
    2,018
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det gikk vegen ja, men synes allikevel at jeg mangler en del på midbass området!
    Kan høyttalerplassering ha noe å si??

Side 3 av 3 FørsteFørste 1 2 3

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •