Lyd problem Haster!!!!!!!!!!!

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 7 av 7
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2003
    Poster
    167
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Lyd problem Haster!!!!!!!!!!!

    Jeg har et spørsmål angående avspilling av DTS og Dolby Digital.
    Hvis jeg ser på film med f.eks DTS så hører jeg sporet begynner et knuff i bak høytalerne og så går det et sekund så begynner lyden.
    Det samme er med Dolby Digital, kan noen forklare meg om det er slik det skal være eller om det er noe feil?

    Reciveren er en Pioneer VSX-D512-S
    og jeg har skjekkt manualen, og der står det ingen ting om overnente.

    Takker for svar

  2. #2
    Active Nito sin avatar
    Medlem siden
    May 2003
    Poster
    416
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Alt jeg kan si er at hos meg opplever jeg aldri noe "knuff" i noen av høyttalerne mine. Jeg har riktignok en Yamaha receiver.

  3. #3
    Intermediate
    Medlem siden
    Jul 2003
    Poster
    2,482
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Høres ut som det kommer DC på bakhøyttalerne. Det skal ikke være slik, men det trenger ikke være farlig. Ta en titt på bakhøyttalerne når du starter, så lenge ikke basselementene slår laangt ut når "knuffet" kommer så er det ikke farlig. Bare litt irriterende.

  4. #4
    Intermediate bwa sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2003
    Poster
    1,475
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det kan være fordi det tar 30 ms å detektere DTS datastrømmen og receiveren din ikke takler dette like bra. Opplever mye 'støypulser' på min Meridian prosessor som kommer fra denne.

    Slik bør ikke skje i dag....

  5. #5
    Intermediate
    Medlem siden
    Jan 2003
    Poster
    974
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av bwa
    Det kan være fordi det tar 30 ms å detektere DTS datastrømmen og receiveren din ikke takler dette like bra. Opplever mye 'støypulser' på min Meridian prosessor som kommer fra denne.

    Slik bør ikke skje i dag....

    Han sier at det skjer med Dolby Digital også.

    Ang. det at det tar 30 ms å detektere DTS datastrømmen er ikke noe problem på TAGMcLaren, da den kan stilles inn til å mute signalet i et kort øyeblikk.

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2003
    Poster
    167
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Lyden "popper" bare på DTS, men hvis jeg velger et kapittel med DD vil da lyden begynne og deretter kutte ut 1 halvt sekund og så begynne igjen.

    Har liten peil på slike ting.

  7. #7
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2003
    Poster
    167
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg sendte en mail til butikken der jeg kjøpte den, men han kunne ikke gi noen eksakt svar. Men etter en del høring så er det at lyden starter etter filmen har begynt som er hovedproblemet. Argh, skikelig srut dette her, skulle ønske jeg hadde mer peil på slikt

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •