Patos 400B delefilter trøbbel--

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 5 av 5
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2004
    Poster
    35
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Patos 400B delefilter trøbbel--

    Noen som kan fortelle meg hvor den løse ledningen skal loddes fast? er faktisk løsnet i begge høytalerene, så jeg kan desverre ikke se på den andre...
    Gjelder Patos B400 høytalere...
    De svarte lange er ledninger...
    Rundinger er noen kobberspoler...
    dere ser vel hva de forskjellige tinga er?...hehe

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2004
    Poster
    35
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ingen her som har vært borte i et slikt Patos delefilter før`?

  3. #3
    Expert Niels Nielsen sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2003
    Poster
    8,360
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Kan du ikke se hvor ledningen har sittet ?
    Ta en telefon til Patos ellers....

  4. #4
    Intermediate D|sElMiNk sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2004
    Poster
    1,467
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hva er den svarte tingen med de fire grå strekene inn til seg? Ser ut som + og - er kortsluttet. Lån et digitalkamera og legg ut et bilde, da blir det lettere å si noe

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Apr 2004
    Poster
    35
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •