smell i ht når forsterker skrus av

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 10 av 10
  1. #1
    Intermediate cdrom sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2003
    Poster
    891
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    smell i ht når forsterker skrus av

    Hva kan dette komme av? Det er venstre kanal. Har satt høyre ht på venstre kanal også, men samme ulyd er der da også... Noen? :P

  2. #2
    Intermediate Electra sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2004
    Poster
    3,225
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Er det på alle kildene? Har du prøvd å bytta rca kabel?

  3. #3
    Guru Peakman sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2003
    Poster
    5,232
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Er den begynt med det nettop eller har den vært slik hele tiden?

    Og hvorfor i all verden slår du den av? Mine står på 24/7 for å få lengt mulig levetid på produktene.

  4. #4
    Intermediate cdrom sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2003
    Poster
    891
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det kommer i mer eller mindre grad, nesten hver gang om forsterkeren er tilkoblet andre kilder eller ikke.

  5. #5
    Intermediate cdrom sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2003
    Poster
    891
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Peakman
    Er den begynt med det nettop eller har den vært slik hele tiden?

    Og hvorfor i all verden slår du den av? Mine står på 24/7 for å få lengt mulig levetid på produktene.
    Vært slik hele tiden, har ikke brydd meg om det da det ikke plager meg så veldig..

    Skrus av da 2000VA utgjør noe varme og anlegget brukes ikke hver dag.

  6. #6
    Guru Peakman sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2003
    Poster
    5,232
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    På vinteren er jo ikke varme noe problem :-) Det er jo bare å slå av varmovnene.

    Tror rett og slett bare at "mute" kretsen på utgangen ikke helt funker.

  7. #7
    Intermediate cdrom sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2003
    Poster
    891
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    joa peakman. Virker som det er noen kondensatorer som får fritt spillerom :?

  8. #8
    Intermediate C. Alshus sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2004
    Poster
    3,211
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    På min subwoofer skjer det samme. (Beskrevet i brukermanualen..) Der er det kondensatorene som lader seg ut. Kan jo hende at det er det samme som skjer med forsterkeren din.

  9. #9
    Intermediate buril2000 sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2004
    Poster
    1,863
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det er nok en utladning av overskuddsstøm, ja.

  10. #10
    Intermediate cdrom sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2003
    Poster
    891
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Denne Vincent saken har visst en nokså høy feilprosent. Men det er visst alltid bare sånne små irriterende ting. :?

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •