Støy

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 6 av 6

Tråd: Støy

  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2004
    Poster
    23
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Støy

    Hei, jeg opplever støy når jeg prøver å kjøre lyden fra kabel/parabol gjennom forsterkeren. En fæl during i høytalerene. Det samme skjer hvis jeg sender lyden fra DVD spilleren gjennom forsterkeren mens dvd`en er koblet til tvn.
    Dette fungerte greit når jeg brukte det lille billige minianlegget fra Sony i stuen. Men nå vil jeg ha mere trøkk vil derfor kjøre det gjennom stereoen.
    Det er en Electrocompaniet ECi-1 forsterker.

    Noen som har noen idè om hva dette skyldes??

    Atle

  2. #2
    Intermediate jane sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2003
    Poster
    1,259
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Re: Støy

    Sitat Opprinnelig postet av løvendahl
    Noen som har noen idè om hva dette skyldes??
    En klassiker dette :wink: Det skyldes jordsløyfe/feil jordingspotensial via jord i kabelanlegget.

    Søk på forumet så finner du svar.

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2004
    Poster
    23
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Vil det da hjelpe hvis jeg fjerner jordtilkoblingen? Vil det ha noen praktisk betydning?

  4. #4
    Intermediate jane sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2003
    Poster
    1,259
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av løvendahl
    Vil det da hjelpe hvis jeg fjerner jordtilkoblingen? Vil det ha noen praktisk betydning?
    Det beste er å ha galvanisk skille til kabel-tv-anlegget, slik at kabel-tv-jord ikke forstyrrer jorpotensialet. Hør hos en lokal TV-pusher om de har skilletrafoer for antennekabel (coax).

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2004
    Poster
    23
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Leste et annet sted her på forumumet om et tilsvarende problem. Der låg problemet i antennekontakten i veggen. Aliminiumsfolien var ikke klippet bort. Forsøkte det og det fungerte som bare F....

    Takk til Alex F!!

  6. #6
    Intermediate
    Medlem siden
    Jun 2004
    Poster
    1,209
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av løvendahl
    Leste et annet sted her på forumumet om et tilsvarende problem. Der låg problemet i antennekontakten i veggen. Aliminiumsfolien var ikke klippet bort. Forsøkte det og det fungerte som bare F....

    Takk til Alex F!!
    Det var nå så lite ! Alltid greit å hjelpe en Sandnes-bu ( jeg er selv Siddis) :wink:

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •