Får kun bilde, ingen lyd... :-(

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  1
Viser resultater 1 til 3 av 3
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2016
    Poster
    3
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Question Får kun bilde, ingen lyd... :-(

    Hei,

    Jeg har nylig flyttet og har tatt med meg alt av det gamle lydutstyret som jeg hatt tidligere. Alt har fungert veldig fint tidligere.
    Utstyret har stått i ro i ca. noen måneder og har blitt satt opp først nå ettersom jeg har kjøpt ny tv. Panasonic 4K 43"

    Nå får jeg kun analog lyd fra platespilleren min.

    Jeg har koblet Ps3 og Wii til receiveren (Marantz SR6003) via hdmi, for så og sendte bildet gjennom hdmi til TVen.

    Om jeg kobler ut hdmi til TVen får jeg all lyden jeg trenger, men kobler jeg den inn igjen får jeg kun bilde.
    Det hender dog at jeg får lyd i blant. Da ser jeg på displayet at det står PCM og at den har funnet høyttalerne. Bytter jeg kanal fra ps3 til wii og så tilbake igjen, mister jeg lyden.

    Jeg fatter ingenting lengre. Noen som har peiling?

    Takk på forhånd

  2. #2
    Expert Gurba sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2009
    Poster
    8,327
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Nok en gang er det handshake problemer (HDCP). Gå inn på TV og se om du finner noe som handler om hdmi control. Jeg vet ikke hva Panasonic kaller det. Prøv å slå av og på på både avr og tv og se om det hjelper. Resetting av tv og avr kan også hjelpe.

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2016
    Poster
    3
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Fixed!

    Problemet var med Panasonicen. Måtte bytte Hdmi fra mode 2 til mode 1.

  4. Liker Gurba har likt denne posten

Lignende tråder

  1. Bilde men ingen lyd fra Mac
    By Hulud81 in forum Receivere/forsterkere
    Svar: 4
    Siste melding: 10-03-2014, 16:51
  2. AVR-3312+PS3=ingen bilde
    By Tulandra in forum Receivere/forsterkere
    Svar: 8
    Siste melding: 12-13-2011, 11:39
  3. Ingen bilde på video(TX-300)
    By Haugen in forum Digitale projektorer
    Svar: 0
    Siste melding: 10-17-2010, 14:23
  4. Ingen bilde
    By arnermoe in forum Receivere/forsterkere
    Svar: 0
    Siste melding: 04-13-2009, 14:37
  5. Ingen bilde..
    By alhagen in forum CRT projektorer
    Svar: 6
    Siste melding: 12-21-2004, 16:52

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •