Hei,

Driver å oppgraderer / "digitaliserer" huset, og har med det skaffet en HTPC (Intel NUC) med bla Wimp Hifi og startet å rippe cd er til FLAC til hoved pc for streaming til stua.

Hadde blitt utrolig takknemlig for tips om hvordan alt bør settes best opp / erfaringer med lignende oppsett for å få en best mulig lydopplevelse. Tenker da selvsagt på evt nybegynnerfeil osv som jeg sikkert gjør.

Dagens oppsett:

Ledd 1:
Intel NUC - FLAC / Wimp via USB til en Beresford Caiman TC-7520SE DAC til en Primare CDI 10 (http://www.primare.net/assets/_manag...UserGuide6.pdf) (tror jeg kortsluttet USB i DAC en så må evt skifte ut denne om spdif kortsluttet også)

Ledd 2:
Fra Primare CDI 10 (fungerer som CD spiller også) analog output til en Music Angel KT88

Ledd 3:
Music Angel KT88 til Tannoy Revolution Signature (http://www.hifikram.cz/fotky33748/fo...r_10108786.jpg / http://www.cnet.com/products/tannoy-...speaker/specs/)

Glimrende om noen med en Music Angel som kjører lyd fra DAC/PC kan dele noen erfaringer med hva som fungerer best for dem, for eksempel bør jeg ta lyden direkte fra DAC til Music Angelen, eller gjør det ikke noe / kan være bra å ha primaren som et ledd først?