Problemer med å få bildesignal denon avr-x3000

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2013
    Poster
    8
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Problemer med å få bildesignal denon avr-x3000

    Hei,

    Jeg har nettopp gått til anskaffelse av mitt første stereoanlegg. Så håper på litt forståelse da jeg er litt fersk i gamet.

    Jeg har litt problemer med å få bilde på tv'n når jeg kjører hdmi kabelen fra dekoderen gjennom recevieren og inn i tv'en. Jeg får lyd på høyttalerene men ikke bilde. Tven finner ikke signal på den hdmiporten jeg bruker. Verken vanlig tv-bilde eller oppsettsguide kommer opp. Jeg har prøvd og finne ut av problemet selv og lest at recevieren(denon avr-x3000) trenger å bli koblet til en tv med acr-hdmi port. Vet ikke om dette kan være problemet? På hdmi portene på tven står det ikke acr på noen. Tv'en er forøvrig en Phillips 46PFL8007T/12. Hvis noen har noen tips til hva jeg kan prøve eller en annen måte å koble det opp på mottas dette med stor takk. Høytallerene er forøvrig Dali Zenzor 7.

  2. #2
    Intermediate
    Medlem siden
    Mar 2007
    Poster
    1,245
    Takk & like
    Blogginnlegg
    2
    Nevnt
    5 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    ARC er kun et retursignal for lyd fra tven til reciveren, og trengs absolutt ikke for å få bilde. Er nok oppløsningen inne på dekoderen som er feil, eller at hdmi kabelen er dårlig vil jeg tro. Har vært borti dette med eldre dekodere på nye recivere at de ikke er stilt rett og lager krøll. Sjekk dette med å sette dekoderen rett i tv, og gå inn i bildemenyen på den. evt bytt hdmi kabel.
    Dali Mentor 8, Dali Mentor Vocal, Energy Exls12, Dali Fazon Mikro, Dali Ikon5Mk2, Denon AVR-3313, 2XNadC275, Denon DBT-1713UD, X-Box360, Sonos Connect, Samsung UE55F8005, UNNU tv møbel
    Link: http://avforum.no/myhometheater/Zleepyme

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2013
    Poster
    8
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Tusen takk for svar. Prøvde på nytt etter ditt innlegg. Viste seg og være en kliss ny hdmi kabel som man måtte bruke litt mer makt på en jeg turte i første omgang. Rockie mistanke, men uansett stor takk

  4. #4
    Intermediate
    Medlem siden
    Mar 2007
    Poster
    1,245
    Takk & like
    Blogginnlegg
    2
    Nevnt
    5 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Bra du fant ut av det
    Dali Mentor 8, Dali Mentor Vocal, Energy Exls12, Dali Fazon Mikro, Dali Ikon5Mk2, Denon AVR-3313, 2XNadC275, Denon DBT-1713UD, X-Box360, Sonos Connect, Samsung UE55F8005, UNNU tv møbel
    Link: http://avforum.no/myhometheater/Zleepyme

Lignende tråder

  1. Har problemer med min NAD T-748
    By Cerwinlover in forum Receivere/forsterkere
    Svar: 0
    Siste melding: 12-25-2011, 19:22
  2. Problemer på problemer med Samsung c750...
    By Isvarmt in forum TV-apparater
    Svar: 22
    Siste melding: 08-21-2011, 14:00
  3. Get HD PVR problemer
    By Jan-B in forum Digitalt bakkenett og kabel-TV
    Svar: 3
    Siste melding: 12-10-2008, 12:21
  4. BenQ PE7700 problemer problemer problemer
    By DRD in forum Digitale projektorer
    Svar: 2
    Siste melding: 11-08-2008, 08:48
  5. Problemer og problemer og atter problemer *SUKK*..
    By looser in forum Digitale projektorer
    Svar: 9
    Siste melding: 10-09-2003, 14:57

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •