Har "mistet " lyden fra mac,en...HELP!!!!!!

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 5 av 5
  1. #1
    Active alphamale sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2007
    Poster
    335
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Har "mistet " lyden fra mac,en...HELP!!!!!!

    Hei der!
    Av en eller annen grunn har jeg mistet lydsignalet ut fra mac,en.

    Dette er koblet som følger:
    Mac - usb ut - hegel hd2 - lyngdorf osv.....

    Saken er den at lyden plutselig forsvant ved avspilling her om dagen.
    Oppsettet har vært koblet som dette i et pr år og har aldri hatt problemer tidligere.

    Jeg vet at hd2 får strøm fra mac,en siden det blå diodelyset er aktivert. Har vært inne på lydoppsettet å sjekket men alt ser normalt ut.
    Andre enheter som kobles til usbportene aktiveres som normalt.

    Noen som har vært borti dette eller lignende???????
    B&W 802 D3 ht - B&W ​cmc2 - ADA TRINNOV TEQ 8 rcs - OPPO kilde - MAC MINI kilde - CLASSÉ ssp 800 DELTA - YAMAHA mx-A5000 - KLIPSCH surr - PARADIGM sub1*2stk - PARASOUND jc1 mono eff - WEISS dac/interface - PHILIPS tv - BENQ projector


  2. #2
    Active alphamale sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2007
    Poster
    335
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ingen i hele verden......????????8)
    B&W 802 D3 ht - B&W ​cmc2 - ADA TRINNOV TEQ 8 rcs - OPPO kilde - MAC MINI kilde - CLASSÉ ssp 800 DELTA - YAMAHA mx-A5000 - KLIPSCH surr - PARADIGM sub1*2stk - PARASOUND jc1 mono eff - WEISS dac/interface - PHILIPS tv - BENQ projector


  3. #3
    Active
    Medlem siden
    Nov 2012
    Poster
    350
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Spørs om alle i hele verden har sett denne tråden da

    Du spør "Noen som har vært borti dette eller lignende???????" men jeg regner med du er mest interessert i å finne ut hva som er galt, og hvordan det eventuelt fikses...

    Her må du trolig gå gjennom elimineringsprosessen og sjekke ut (eliminere) mulige feilkilder.

    Har du sjekket mot annet utstyr at USB-porten gir lyd?
    Har du sjekket med en annen PC mot samme anlegg, gir dette lyd?
    Sjekket om Hegel gir signal til annen forsterker?
    etc...

  4. #4
    Intermediate Ender sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2009
    Poster
    579
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har vært borti lignende med min macbook pro. Kjører også mac-> usb -> DAC osv..

    1. Koble fra usb og restart mac
    2. Sjekk i lydoppsettet på mac'en at lyd ut går til usb.

    Dette pleier å virke for min del men har opplevd at mac'en av og til bugger hvis jeg har hatt hodetelefoner tilkoblet. Dvs, selv etter at jeg har koblet ut hodetelefoner registrerer den ikke at de er koblet fra. Får du lyd i høyttalerene på mac'en når usb og hodetelefoner er koblet fra? Hvis du ikke får dette må man blåse i minijackpluggen å prøve og koble inn og ut hodetelefonene et par ganger slik at den skjønner at de koblet fra.

  5. #5
    Expert Supertramp sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2010
    Poster
    7,330
    Takk & like
    Nevnt
    15 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Ender
    Har vært borti lignende med min macbook pro. Kjører også mac-> usb -> DAC osv..

    1. Koble fra usb og restart mac
    2. Sjekk i lydoppsettet på mac'en at lyd ut går til usb.

    Dette pleier å virke for min del men har opplevd at mac'en av og til bugger hvis jeg har hatt hodetelefoner tilkoblet. Dvs, selv etter at jeg har koblet ut hodetelefoner registrerer den ikke at de er koblet fra. Får du lyd i høyttalerene på mac'en når usb og hodetelefoner er koblet fra? Hvis du ikke får dette må man blåse i minijackpluggen å prøve og koble inn og ut hodetelefonene et par ganger slik at den skjønner at de koblet fra.
    Det samme har jeg opplevd med PC der jeg kjører lyden ut USB. En aldri så liten reboot hjelper på det meste

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •