Sonos Connect:amp høy ulyd fra høyttalerne

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 9 av 9
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2006
    Poster
    24
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Sonos Connect:amp høy ulyd fra høyttalerne

    Hei,

    våknet midt på natten at høyttalerne suste noe helt sinnskyt høyt. Dro strømmen ut av connect:ampen og la meg igjen. Dette har skjedd en gang tidligere også, men da koblet jeg til strømmen igjen og alt var som normalt

    Noen som har vært borti dette før?

  2. #2
    Intermediate HK_Xclio sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2008
    Sted
    Sørreisa
    Poster
    2,433
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av JuB
    Hei,

    våknet midt på natten at høyttalerne suste noe helt sinnskyt høyt. Dro strømmen ut av connect:ampen og la meg igjen. Dette har skjedd en gang tidligere også, men da koblet jeg til strømmen igjen og alt var som normalt

    Noen som har vært borti dette før?
    Interesangt, å jeg som har tenkt å kjøpe sonos opsett selv.

    Stod alt på?
    Eller var det avslått?
    Panasonic VT-50 65" - Klipsch RF-7MKII - RC-64MKII - RS-62MKI - SvS PB13Ultra - Yamaha RX-V3800 - Parasound NC 2250 - HeadFi -> Little Dot MKII - Grado SR80i

    Mvh
    Svein S

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2006
    Poster
    24
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sonos-en stod på, ellers var alt annet avslått. Jeg slår aldri av Sonos-en..?

  4. #4
    Intermediate HK_Xclio sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2008
    Sted
    Sørreisa
    Poster
    2,433
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av JuB
    Sonos-en stod på, ellers var alt annet avslått. Jeg slår aldri av Sonos-en..?
    virkelig rart..
    Kan det være att noe i sonosen låser seg?

    Har du prøvd å bruke den mens dette skjer, uten å dra ut stikkkontakten?
    Panasonic VT-50 65" - Klipsch RF-7MKII - RC-64MKII - RS-62MKI - SvS PB13Ultra - Yamaha RX-V3800 - Parasound NC 2250 - HeadFi -> Little Dot MKII - Grado SR80i

    Mvh
    Svein S

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2006
    Poster
    24
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sonos-en stod på "Line Out" - altså tilkoblet slik at jeg får lyd fra TV-en og ut på høyttalerne via Sonos-en.

    Har ikke prøvd å sette på noen musikk eller koble meg til når dette har skjedd.

  6. #6
    Intermediate HK_Xclio sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2008
    Sted
    Sørreisa
    Poster
    2,433
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av JuB
    Sonos-en stod på "Line Out" - altså tilkoblet slik at jeg får lyd fra TV-en og ut på høyttalerne via Sonos-en.

    Har ikke prøvd å sette på noen musikk eller koble meg til når dette har skjedd.
    Siden det kun er Sonosen som står på, så er det jo ingen andre ting som kan spille inn. Kan være att sonosen rett å slett blir rape gal på ett vis.

    Jeg ville ringt HFK
    Panasonic VT-50 65" - Klipsch RF-7MKII - RC-64MKII - RS-62MKI - SvS PB13Ultra - Yamaha RX-V3800 - Parasound NC 2250 - HeadFi -> Little Dot MKII - Grado SR80i

    Mvh
    Svein S

  7. #7
    Intermediate gpt33 sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2004
    Sted
    Trondheim
    Poster
    1,905
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Dette hørtes merkelig ut. Har brukt sonos 4-5år nå og ikke opplevde dette.
    Har tre soner,disse blir ikke skrudd av.
    -Bladelius Idun - Bladelius S250 x 2 -Xindak Dac5 - Audio Physic Scorpio 25 -

  8. #8
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2006
    Poster
    24
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Skjedde igjen i natt klokken 01:00... Jeg slo av både TV og canal digital kabelboks før jeg la meg. Stikker nok innom HFK idag.

  9. #9
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2006
    Poster
    24
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Tror dette rett og slett var pga PC-en min..

    Har bytta til Mac Mini nå, har ikke opplevd problemer etter det. Eneste problemet var at noen filmer forårsaket samme høye lyd. Dette var pga at jeg sendt DTS lyd til Sonos.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •