Problemer med cambridge dacmagic plus i linux

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 5 av 5
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2012
    Poster
    21
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Problemer med cambridge dacmagic plus i linux

    Hei
    har nettopp kjøpt med dacmagic plus og bruker linux mint(kan endre distro om det hjelper!!!) og av og til(ikke hele tiden) blir det endel skraping og "krøll" på lyden(Problemer med Cambridge Audio DACMagic på Ubuntu 10.10 - Forum - Hardware.no flere med problemet)

    Noen som bruker linux og har funnet en løsning/eller bruker en distro som ikek har dette problemet?

    OG, kan det hjelpe å kjøpe et lydkort med digital utgang, så jeg slipper å bruke USB8 da jeg tror problemet ligger der)

    ps: får ingen hakkeing/skraping/rar lyd i windows...

    takk

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2005
    Poster
    129
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Ubuntu

    Jeg veksler på både B&W MM1 og Emotiva Dacen på ubuntu maskinen.
    Har du prøvd og fikle litt med lydoppsettet?
    Der kan du stille litt på avspillings måtene.
    Linux har en elendig digital volumkontroll syntes jeg (Fungrer dårlig på MM1, da den hopper i altfor store hopp).
    Men jeg har aldri hatt noe skurring i Ubuntu (Bruker kun spotify for Linux).

    Glemte og skrive, bruker USB utgangen på begge oppsettene.

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2012
    Poster
    21
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Er liksom ikek så masse å filke med, som jeg finner ihvertfall. Har satt dac'en opp som lydkort, så maskinen bruker nå det. har null justeringsmuligheter....
    Prøvde å starte opp en livecd med mandriva, bare for å teste, og den spilte helt uten ulyder, så jeg tok meg en tur ut og lot anlegget stå på, MASSE grøtete lyd og skurring.....

    Spiller nå i spotify uten noen form for "ulyder", men virker som det kommer etter ei stund med spilling..

    takk ihvetfall

  4. #4
    Active YeOlde sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2009
    Poster
    431
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har du kikket på alsamixer for ubuntu? Mange som installerer det om de har lydproblemer i linux.

    Søk i ubuntuforums.org

    Ubuntu: Make ALSA default instead of PulseAudio | How to


    EDIT: Ser du har linux mint, de har vel kanskje eget forum man kan finne hjelp. Nyttig å poste på de forumene, da man ofte får relevant hjelp istedenfor å bruke timesvis på litt diffus googling

  5. #5
    Intermediate Limpalot sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2009
    Poster
    554
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg kjører mediesenteret på Ubuntu, aldri hatt noen form for ulyd på usb der.
    Du bør uansett poste spørsmålet på et Linux-forum, større muligheter for at noen veit hva problemet er der.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •