video av xtz 99 10.16 - med fise/blafre/brumming under spilling

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 15 av 15
  1. #1
    Active
    Medlem siden
    Jul 2005
    Poster
    403
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    video av xtz 99 10.16 - med fise/blafre/brumming under spilling

    ikke verdens beste video, men visste litt hva jeg hører ved -40 db, drit i sangen, måtte ha noe med bass.

    Test - YouTube

    Merk to ting

    Det er lavt/medium volum. Bass element rører ikke på seg. Det rumler serdeles mye

    Bør jeg bytte, er dette normalt? Setter gjerne pris på svar så fort som mulig

  2. #2
    Intermediate
    Medlem siden
    Sep 2007
    Poster
    587
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Vel, vanskelig å avgjøre med den videon du linker til..
    Er det slik på alle låter med bass? Hvis du har spotify så bruker jeg låt for testing:
    Bass I love you og Beats for my van

    Her beveger elementene så det suser!

  3. #3
    Active
    Medlem siden
    Jul 2005
    Poster
    403
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    slikt med alt, og bassen slår ikke inn heller før senere.

    istad satt jeg front på LARGE, og da sluttet suben helt å spille, så bak og der stod jo den på med rød lampe, altså den tar ikke imot noe signal.

    Skal teste de to sangene nå

    Nei, samme dritten der og, var oppe i -25db på reciever, sånn at det faktisk begynner å spille høyt, og den eneste jeg hører fra sub er alla lyden fra en prompepute. Dog hører jeg det ikke så godt fordi frontene overdøver de, dog går jeg ned til -40db hører jeg den pløse lyden veldig godt fra sub

  4. #4
    Newcomer vegardxf sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    284
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    kommer lyden fra elementet eller fra porten?
    LG 70UH700. KenKreisel x5. Velodyne EQ-Max12. Denon 3311. ATI AT1807. Rega Planar 3. PS4. HTPC. Sony BDP-S3700.

  5. #5
    Intermediate
    Medlem siden
    Sep 2007
    Poster
    587
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Vel, hvis elementene ikke slår på nevnte låt som jeg anbefalte så er det tydelig noe galt. Kjøpt den nylig? Brukt? Garanti?

    Appropo, fronter large så kan vil det nok stemme at subben ikke får signal. Men det er vel en innstilling på dette også så du får spilt begge.

    Vanskelig å teste dersom fronter overdøver sub, men du du har vel mulighet å justere ned "gain" på frontene eller? (instilling, setup, eller noe slik?)

    Hva slags forsterker har du forresten?

  6. #6
    Active
    Medlem siden
    Jul 2005
    Poster
    403
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Lyden kommer fra elementet. Ikke fra portene. Altså ulydrn.bromminga.

    Fant ikke noe innstilling der jeg kunne ha fronter på large og sub. Kam velge front: large og suwoofer: yes

    Kjøpte den i går(fredag). På surround.no

    Det som er kjipt er at det er 3 t å kjør til sammen. Og jeg stikker på ferie søndag. Så da må jeg vel ta meg en tur i morra. Vet ikke om de er vanskelig å ha med å gjøre. Vurderer å byytte til 12.18 ice utgaven hvis det er mulig.

    Har pio vsx921

  7. #7
    Active
    Medlem siden
    Jul 2005
    Poster
    403
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Vet ikke om jeg får svar på dette før jeg drar i morra men burde jeg vente til 1000 i morra så ringe dem å fortelle problemet så sette meg i bilen. Problemet her er at det er jeg der seinere. Og siden jeg reiser på ferie søndag så har jeg en del å gjøre i morra

    Dog hvis jeg drar halv 9 og er der når det åpner så tenker jeg et skrekk scenario der de sier den fungerer flott eller nekter bytte. Og det koster jo flere hundre kroner med bompenger og bensin til Lillestrøm og tilbake

  8. #8
    Active
    Medlem siden
    Jul 2005
    Poster
    403
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Helt til slutt

    En video til med en av sangene du linka. Ganske høyt volum.

    Syntes det er jævlig grøtete

    Test 2 - YouTube

  9. #9
    Newcomer s-wiuls sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2010
    Poster
    162
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Dra og bytt m en gang.

    De kan ikke gjøre noe annet en og la deg levere når den er helt ny...
    Har lest her inn at fler har opplevd disse problemene du forklarer.
    Mener å huske det har noe å gjøre med at element eller magneten på elementet er skjevt montert fra fabrikk... Du kan teste dette med å trykke på "gummiringen" på element når du spiller..., da vil litt av ulyden forsvinne...
    Selv har jeg to stk 99 10.16 og er knall fornøyd.

    Lykke til!

  10. #10
    Active
    Medlem siden
    Jul 2005
    Poster
    403
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du hadde helt rett (du over) elementet skjevt

    Byttet inn i 12.18 ice nå. Nettopp kommet hjem skal koble opp nå

  11. #11
    Intermediate
    Medlem siden
    Jan 2007
    Poster
    1,978
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Litt seint svar, men sånn skal det ikke være!

    Godt det ordnet seg, bare positive ting å si om surround, og XTZ 10 leverer til de grader på musikk!

  12. #12
    Active
    Medlem siden
    Jul 2005
    Poster
    403
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jepp de på surround var kjempe flinke og gav meg god hjelp.

    Og så forlot jeg også med en 12.18 ICE isteden for 10.16. Så de kan vel selge og, haha. Neida, det ba jeg om selv.

    Uansett, den nye subben er koblet opp. Har en million ting å gjøre i dag, men allikevel. Wow, det var deilig. Jeg var så redd før jeg satt i filmen, at jeg trodde jeg skulle dauve, men alt vel!

    Takk alle for tips osv, nå blir det kos!

  13. #13
    Intermediate
    Medlem siden
    Oct 2008
    Poster
    779
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Henrikr
    Du hadde helt rett (du over) elementet skjevt

    Byttet inn i 12.18 ice nå. Nettopp kommet hjem skal koble opp nå

    Fint om du kommer med noen inntrykk på hvordan du opplever 12.18 ice på musikk OG film når du har fått testet litt:-D

  14. #14
    Intermediate
    Medlem siden
    Oct 2008
    Poster
    779
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Henrikr
    Jepp de på surround var kjempe flinke og gav meg god hjelp.

    Og så forlot jeg også med en 12.18 ICE isteden for 10.16. Så de kan vel selge og, haha. Neida, det ba jeg om selv.

    Uansett, den nye subben er koblet opp. Har en million ting å gjøre i dag, men allikevel. Wow, det var deilig. Jeg var så redd før jeg satt i filmen, at jeg trodde jeg skulle dauve, men alt vel!

    Takk alle for tips osv, nå blir det kos!

    Sikkert ikke så dumt det å gå for 12.18 ice i steden for 10.16:-D Gratulerer:-D

  15. #15
    Active
    Medlem siden
    Jul 2005
    Poster
    403
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Nei sikkert ikke dumt det klager ikke. Så langt er jeg veldig imponert og den spiller kjempe godt

    slenger med et bilde av herligheten

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •