Pioneer SC-LX73\TV HDMI problem

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 2 av 2
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2007
    Poster
    43
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Pioneer SC-LX73\TV HDMI problem

    Hei,

    Har akkurat kjøpt meg en Pioneer SC-LX73, la merke til at det kommer svak "tikking" fra høytalere, tikkingen blir verken lavere eller høyere hvis man rører volum. Slår jeg av TV'n forsvinner tikkingen. HDMI kabelen fra TV trenger kun være borti forsterker med jordingskappen på HDMI kabelen for at tikkingen skal oppstå. Det gjelder alle inn og ut HDMI på pioneer og det gjelder begge inngangene på TV. Men la merke til dette først nå i kveld.
    Har prøvd flere HDMI kabler uten resultat.
    Noen tips?

    Mvh Kim Andrè

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2007
    Poster
    43
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    ...

    Skrudde på anlegget rett etter jobb, og alt var bra.
    Ser ut til at problemet kommer tilbake når ting blir varmt og kommer i driftstemp. Som i går så blir det borte når jeg tar ut HDMI til Tv, men hvis jeg tar ut kabelen til Subben så blir også problemet borte. (Da er HDMI til tv fortsatt i.) Noen som har noen tips? Jeg har ikke dette problemet med den gamle HK 630'n, men den har jo ikke noe HDMI.
    Jeg heller litt mot forsterkeren...

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •