Knitring, spraking, smelling etc..

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 5 av 5
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2008
    Poster
    22
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Knitring, spraking, smelling etc..

    Hei folkens!

    Satser på det er noen andre som har vært borti lignende. Gjorde et søk på forumet, fant noen tråder men ikke akkurat det jeg opplever. Satser på at noen kan komme med tips som bidrar til at jeg får løst problemet mitt.

    - Dersom jeg slår på effektforsterkerene før receiveren, smeller det KRAFTIG i frontene og centeren. Ved ett tilfelle røk faktisk de originale 4A sikringene som står i bak på XLS-15. Slår jeg på receiveren først, og effektforsterkerene etterpå, er det en middels ubehagelig lyd ifra de samme høyttalerene. Det kommer ingen støy ifra bakhøyttalerene som da er koblet på utgangene til receiveren.

    - Når receiveren er på er det ingen støy i rommet. Når jeg slår på en av effektforsterkerene begynner det umiddelbart å surre og sprake svakt, men irriterende ifra den gjeldende høyttaler.

    Anlegget består av: HK AVR460, NAD C272 x2, CV XLS15 (den ene nad'en i stereo), Jamo X870, Klipsch RC64 II (den andre naden i bro), CV HF18, LG 60PK250N og en PS3. Høyttalerkabler og signalkabler er kjøpt på HFK, ikke det billigste. Det er koblet i en jordet kontakt, alt på samme kurs som en liten printer, noe lys og en gaming pc med to skjermer. Kursen mener jeg er på 16A, mistenker at dette er for lite...

    - Problemet er også på anlegget i stua i 2. etg, bare at her smeller det ikke når jeg slår på effektforsterkeren, kun støy fra mellomtone og diskant. Dette gjelder da CV CLS215 og en Parasound A21.

  2. #2
    Intermediate classic46 sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2009
    Poster
    1,882
    Takk & like
    Nevnt
    1 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Cool

    Sitat Opprinnelig postet av shu
    Hei folkens!

    Satser på det er noen andre som har vært borti lignende. Gjorde et søk på forumet, fant noen tråder men ikke akkurat det jeg opplever. Satser på at noen kan komme med tips som bidrar til at jeg får løst problemet mitt.

    - Dersom jeg slår på effektforsterkerene før receiveren, smeller det KRAFTIG i frontene og centeren. Ved ett tilfelle røk faktisk de originale 4A sikringene som står i bak på XLS-15. Slår jeg på receiveren først, og effektforsterkerene etterpå, er det en middels ubehagelig lyd ifra de samme høyttalerene. Det kommer ingen støy ifra bakhøyttalerene som da er koblet på utgangene til receiveren.

    - Når receiveren er på er det ingen støy i rommet. Når jeg slår på en av effektforsterkerene begynner det umiddelbart å surre og sprake svakt, men irriterende ifra den gjeldende høyttaler.

    Anlegget består av: HK AVR460, NAD C272 x2, CV XLS15 (den ene nad'en i stereo), Jamo X870, Klipsch RC64 II (den andre naden i bro), CV HF18, LG 60PK250N og en PS3. Høyttalerkabler og signalkabler er kjøpt på HFK, ikke det billigste. Det er koblet i en jordet kontakt, alt på samme kurs som en liten printer, noe lys og en gaming pc med to skjermer. Kursen mener jeg er på 16A, mistenker at dette er for lite...

    - Problemet er også på anlegget i stua i 2. etg, bare at her smeller det ikke når jeg slår på effektforsterkeren, kun støy fra mellomtone og diskant. Dette gjelder da CV CLS215 og en Parasound A21.
    Det finnes mange gode strømfiltre på markedet, Monster Supra Belkin.....
    TV: LG 55 UH 850VAEN=4K/Ultra HD Edge LED med 200 hz, 3D WiFi og Smart TV samt støtte for både HDR 10 og Dolby Vision.
    Elektronikk: Yamaha RX-A 860, Panasonic DMP-UB 700, Pioneer DVD med SACD og DVD Audio avspilling.
    VIASAT HD PVR Pace TDS 865 NV+ SAMSUNG GX-V1680 SJ 4K, CANAL DIGITAL ADB HD PVR, til svensk TV og nyeste HD Smart box til norsk TV.
    DAB radio: Tiny Audio M7 med optisk utgang. Høyttalere: Canton CD 160 7.1 Og oppdaterte HDMI kabler...ikke noe Clas eller Biltema her i huset...

  3. #3
    Expert Supertramp sin avatar
    Medlem siden
    Jun 2010
    Poster
    7,330
    Takk & like
    Nevnt
    15 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har du testet med skjøteledning til en annen kurs, ikke jordet?

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2009
    Poster
    111
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    høres ut som forsterkeren trenger en service! bytt den på garantien:-D

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2008
    Poster
    22
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    - Har ikke testet med skjøteledning, siden det er støy på anlegget i 2. etg også, på annen kurs.

    - Tviler er noe galt med forsterkeren ( da det ikke er støy på bakhøyttalerene, men kun på de som er koblet via pre-out og effekt forsterkere.

    - Kunne ha testet med en ugjordet strømtilførsel.

    - Strømfilter kan høres ut som noe som kan være en løsning, dog leste jeg i diverse tråder at det var liten eller ingen effekt ved å montere dette. Her regner jeg med at det er noen som er bedre enn andre.
    - Jeg spiller ofte høyt (i konkurranse med kjæresten min som spiller trommer og skal drepe skarp, high hat og basstromme hvert eneste slag...) og et strømfilter må da kunne håndtere elektronikken og det den trekker på full gass...

    Et annet spørsmål er om det kan være sammenheng i susing og spraking i høyttalerene og det smellet jeg nevner ved power on av effekt forsterkerene.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •