Konstant susing i surroundmode, men ikke i stereo. Onkyo 608

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 3 av 3
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2004
    Poster
    287
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Konstant susing i surroundmode, men ikke i stereo. Onkyo 608

    Hei.

    Har problemer med susing/skurring i anlegget.
    Det kommer uansett om jeg kjører lyd fra HTPC eller Xbox360.
    Begge kommer via optisk kabel.

    Receiveren er Onkyo 608,
    Høyt: Klipsch RF-82, RC-52 og Dynavoice M65 bak.
    Kabler: Optisk fra lydkilder, rimelige runde kabler til alle høyt.

    Noen løsning på dette ?

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2004
    Poster
    287
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Kobler jeg fra optisk kabel på pcen, så forsvinner lyden 2 sek før den kommer tilbake.
    "Tomgang-støy"

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2004
    Poster
    287
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Oppdaga en ting til:
    Når receiver står i surround, neo 6, THX osv så skurrer det.
    Når den står i Pure Audio, direct, og Stereo så er det ikke susing.

    Hva kan dette være? skikkelig irriterende, hører det under filmer, musikk osv

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •