HKTS11+Onkyo SR608 hjelp til kobling

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 6 av 6
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2010
    Poster
    3
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    HKTS11+Onkyo SR608 hjelp til kobling

    Hei
    Jeg er helt blank på "moderne anlegg". Jeg forsøkte å koble opp etter beskrivelse men får nesten ikke lyd ut av høyttalerne Hvordan kobler jeg ledninger, og er det noe oppsett jeg må gjøre i forsterkeren?

    mvh morten

    send evt mail til : min-mail@online.no

  2. #2
    Active
    Medlem siden
    Nov 2004
    Sted
    Sandnes
    Poster
    422
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hvilken beskrivelse? Den som følger HKTS11 eller den som følger Onkyo?

    Jeg har Onkyo 806 og HKTS11 i stuen. Dette er koblet som følger:
    Satelittene er koblet til receiver som center, front left, front right, surround left og surround right. Subwoofer er koblet med medfølgende kabel til subwoofer 1.

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2010
    Poster
    3
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hei. Ja, det er samme oppkobling jeg har. Opplever likevel at jeg må opp i 50% lyd før det blir noe særlig. Jeg kan også kjøre på med "full guffe" uten at det blir for ubehagelig..... Hadde forventninger om at det skulle være plenty å gå på selv etter at lydnivået er "veldig høyt" og at det skulle være mer enn høyt nok med ca 30 % volumpådrag...


    mvh morten

  4. #4
    Active
    Medlem siden
    Nov 2004
    Sted
    Sandnes
    Poster
    422
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hva er kilden? Pc, tv ?

    Har du kjørt auto kalibrering og har denne evt satt volumet for satelittene til en minus verdi? Dette kan skje hvis volumkontrollen på subwooferen er satt veldig lavt. En merker -10 på hver satelittkanal.

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Dec 2010
    Poster
    3
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Wink

    Hei. Kildene er Viasat satelitt/BluRay/Radio.. Har kjørt auto kalibrering og lyden er nå OK, men kan spille på full guffe "uten å få vondt". Holder til vanlig bruk med andre ord. Kan hende jeg hadde for høye forventninger.....?

  6. #6
    Newcomer s-wiuls sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2010
    Poster
    162
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av over the top
    Hei. Kildene er Viasat satelitt/BluRay/Radio.. Har kjørt auto kalibrering og lyden er nå OK, men kan spille på full guffe "uten å få vondt". Holder til vanlig bruk med andre ord. Kan hende jeg hadde for høye forventninger.....?
    Du har en funksjon som gjør at du kan sette max volum...
    Det er ikke denne som er på...? Hvis den er satt lavt så får du ikke full guffe...

    Forresten, noen her som vet hva "ref" betyr på denne reciveren...
    Når jeg begynner og vri opp volumet bra så dukker dette opp... Tror det er ved volum 82... så forsvinner den når jeg drar på videre...???

    Tenkte kanskje det er noe som sier ifra at lyden begynner og "vrenge" seg eller noe... ???

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •