Yamaha rx-v3900 Problemer med å få bass ut på frontene mine

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 8 av 8
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2006
    Poster
    9
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Yamaha rx-v3900 Problemer med å få bass ut på frontene mine

    Hei,
    Jeg har en Yamaha rx-v3900 koblet opp mot Yamaha Soavo-1. Etter at jeg kjørte romkorreksjonen har jeg problemer med å få bass ut på dem. Jeg ser i oppsettet at forsterkeren sier at de er Large, men spiller bare ned til 60 Hz på de. Hvordan kan jeg endre dette?
    Jeg har slått av at jeg har en sub tilkoblet og jeg finner ikke noe annet sted å endre dette...
    Setter veldig stor pris på hjelp!

  2. #2
    Dependent harman/kardon sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2005
    Sted
    Nord-Trøndelag
    Poster
    16,409
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du kan sette x-over før du kjører ypao

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2006
    Poster
    9
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    hvor da??

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2006
    Poster
    9
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg får endret surround-høytalerne fra 100 HZ og ned til 40, men på frontene får jeg ikke inn og endre...
    Surroundene sto til small og kan endre, men Large kan ikke det...

  5. #5
    Dependent harman/kardon sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2005
    Sted
    Nord-Trøndelag
    Poster
    16,409
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har du subwoofer av grei kvalitet ?

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2006
    Poster
    9
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg har en 13" jeg bygde da jeg studerte for 10 år siden - en av Eltek sine modeller. Når jeg kjører stereo så kobler suben ut og musikk blir "litt" kjedelig kan du si...

  7. #7
    Dependent harman/kardon sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2005
    Sted
    Nord-Trøndelag
    Poster
    16,409
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Front - Center - Surround settes da i Smal med x-over rundt 80hz + -.
    Lagre så i en minnepossisjon før en kjører ypao for den minnepossisonen.
    Så når ypao er ferdig, lagre så auto korrigeringen på den samme minnepossisjonen.

    Dette kan du gjøre for flere lydformater og for 2 og opp til 8 kanaler

    Anbefaler og kjøre Natural klang for best mulig bass

  8. #8
    Newcomer
    Medlem siden
    May 2006
    Poster
    9
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Fant manualen og gikk inn på PEQ og satte den til manuell og endret da parameterne på frontene. Gikk ikke lenger ned enn til 31.3 Hz, men det duger. Nå ble det mye mer bass.
    Nå skal jeg kose meg med øl og få plaget naboene litt her!

    Takk for hjelpa!
    Ha en strålende kveld!

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •