Har et par EC monoblokker av typen AW180, men oppgradert med strømforsyningen til AW250, og disse leter nå etter en passende forforsterker. Har en EC3 pre også (og en Meridian 502 i et annet oppsett), men aner at denne er et svakt punkt, dog uten at jeg helt kan sette fingeren på hvorfor. Nytt eller brukt, men helst ikke over 6-8000,- antar jeg. Kommer uansett til å tenke litt. Som jo er mer enn halve gleden :-D

Bruker for øyeblikket en Primare DVD26 som cd-spiller, men kan selvsagt fort forandre på dette :-D Selv om jeg liker den godt, må det innrømmes. Høytalere har jeg jo også, men kommer til å forandre på dette også i nær fremtid, så derfor: hva bør jeg sikte meg inn på mtp forforsterker, dvs hvilke forforsterkere kler et par AW180 som hånden i hansken?

Er rimelig altetende musikkmessig, dvs alt fra Sondre Bratland og Kari Bremnes, via Vamp, Øyvind Fjeld og Henning Kvitnes, til Evergrey, Heavenly, Dream Theatre og eldre rock som Purple m.fl. Har også et tresifret antall klassiske cd'er som spilles hver gang jeg er in the mood for it, men preferansen ligger nok mest i retning av prog eller den mer melodiøse delen av rocken, må det innrømmes.

Har sett fristende tilbud på Helicon tidligere her på forumet, men er sannelig ikke sikker på om EC kler disse, da jeg frykter bunnen kan bli for bløt og dissete her. Men har, som dere forstår, aldri hørt denne kombinasjonen selv.

Tilsvarende med Audio Physic, som jeg hørte på nittitallet og forelsket meg i da, dog uten å ha gjort noe med dette siden :-? Denne forfriskende åpenheten, som å stå på en fjelltopp en sky og disfri dag og bare se og se utover landskapet... Men passer de med EC, mon tro? Vet ikke om noen her i nærheten med slike, så derfor spør jeg likegodt her.

Men altså: forforsterkeren først...

mvh BKaz