Geneva L + mange enheter
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 2 av 2
 1. #1
  Newcomer
  Medlem siden
  Oct 2005
  Poster
  4
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)

  Geneva L + mange enheter

  Hei, et amatørspørsmål fra en amatør :
  jeg har kjøpt meg en Geneva L "alt i ett hifi-system(Geneva Sound Systems at Genevalab.com) som jeg har koblet til LP-spilleren min, og er veldig fornøyd med den.
  Jeg tenkte at jeg kanskje skulle få koblet denne slik at jeg også kunne få lyden fra min blu-ray spiller, popcorn hour og canal digital tv tuner.
  Problemet med genevaen er at den kun har 1 inngang inn for lydsignal (rød/hvit kabel), og denne bruker jeg til LP-spilleren i dag.
  Det er greit nok hvis jeg må bytte kabel mellom 2 enheter de gangene jeg trenger det, men hvis jeg må bytte kabel hver gang jeg skal bytte mellom lp/blu-ray/popcorn hour/tuner så blir det litt tingvint.
  Alle enhetene bortsett fra lp-spilleren er koblet til tven min med HDMI kabler. Tven jeg har er en panasonic TH 50PZ800E (Panasonic TH 50PZ800E - 50" VIERA plasma TV - TV - Buy and sell TVs and flat screens used or new on PriceMinister.
  Det jeg lurer på er følgende: fins det mulighet på denne tven til å bruke èn felles signalkabel ut fra den til genevaen, som kan benyttes for alt hdmi-utstyr tilkoblet tven? På produsentens websider står det at den har " 1 x audio line-out ( RCA phono x 2 )", kan denne brukes til dette formålet?

  Håper noen kan svare meg på dette :-D

 2. #2
  Expert Niels Nielsen sin avatar
  Medlem siden
  Jun 2003
  Poster
  8,360
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  Ja, den er ment for dette ja.....men det hjelper deg vel egentlig kanskje ikke likevel. F.eks. kan du da ikke se på bildet fra en film mens du lytter til musikk....
  B-Tech har noen omskifterbokser der har f.eks. 4 inn, og en ut. Da kobler du dine kilder til denne, og ut til Geneva`en.
  Hmm, bestem selv.

Tags for this Thread

Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere meldingene dine
 •