ingen lyd fra hdmi ??

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 10 av 10
  1. #1
    Newcomer swans sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2006
    Poster
    199
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Question ingen lyd fra hdmi ??

    hei alle.
    har en Sony s550 blue-ray spiller (1 år gammel )
    enBenq-w5000 projektor. (3 mnd gammel )
    har hittill brukt en Proceed-avp prosessor. ingen hdmi på denne, så det har godt på digital spf-lyd.
    har nettopp anskaffet en Primare SPA-22
    jeg får ikke lyd inn fra hdmi på denne.
    har forsøkt alle (tror jeg) parameter både på primare og sony.
    uansett så står det ingen lyd via hdmi, i displayet til SPAèn.
    noen som vet ??
    forslag ??:| :?
    alle produkter er vel hdcp, eller ??
    veldig kjedelig dette !!!!! hjelp plz.:evil:

  2. #2
    Expert jakv sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2004
    Sted
    Kristiansund
    Poster
    8,645
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Setter du Sonyen til å levere bitstream eller PCM når du spiller BD?
    Forstår det slik i "reklamen" at den ikke dekoder HD-lydformater men må ha det som PCM.

    På såpass nye profukter bør ikke HDCP være noe problem.
    Cambridge 752 BD, Yamaha CX-A5000, Hegel H300, DIY 3xL25D, JBL LS80, JBL LS center, Klipsch RS42 MK2,
    DIY 4xDayton Ultimax 15", 2xBehringer iNuke6000DSP, Sony VPL-HW30, Darbee Darblet, Nexus Player, Toshiba HD-DVD, Get Micro,
    Rega Planar 3 m/Elys 2, Rega Fono

    Livet er mer enn en pakke tørre kjeks

  3. #3
    Newcomer swans sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2006
    Poster
    199
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    i menyen til sonyèn står det to valg : 2k pcm, eller auto. hva nå det må bety.
    har forsøkt begge.
    om jeg ikke har oversett en meny da !

  4. #4
    Newcomer swans sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2006
    Poster
    199
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av jakv
    Setter du Sonyen til å levere bitstream eller PCM når du spiller BD?
    Forstår det slik i "reklamen" at den ikke dekoder HD-lydformater men må ha det som PCM.

    På såpass nye profukter bør ikke HDCP være noe problem.
    er det Primaren du mener ikke koder hd ????

  5. #5
    Intermediate Doc.G sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2005
    Sted
    Steinkjer
    Poster
    1,662
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av swans
    er det Primaren du mener ikke koder hd ????
    Primaren kan ikke dekode hdlyd, den må motta lyden som multikanal PCM, noe som ikke nødvendigvis er negativt for lydkvaliteten.

    http://avforum.no/forum/tester-audio...-spa-22-a.html

  6. #6
    Newcomer swans sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2006
    Poster
    199
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Doc.G
    Primaren kan ikke dekode hdlyd, den må motta lyden som multikanal PCM, noe som ikke nødvendigvis er negativt for lydkvaliteten.

    http://avforum.no/forum/tester-audio...-spa-22-a.html
    å det heter 2k pcm i menyen ?

  7. #7
    Intermediate Doc.G sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2005
    Sted
    Steinkjer
    Poster
    1,662
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av swans
    å det heter 2k pcm i menyen ?
    Tror den skal fungere på auto, men er ikke sikker. Test med en vanlig dvd plate, får du lyd da?



    NEW sony BDP-s550 decode 7.1MA? - Blu-ray Forum

  8. #8
    Newcomer swans sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2006
    Poster
    199
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    ingen lyd...
    begriper ingen ting.
    alt er tilsynelatende i orden, men ingen lyd.
    alle andre kilder gir lyd, men ikke bd med hdmi.
    hmm, gir meg ikke

  9. #9
    Newcomer swans sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2006
    Poster
    199
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    feil funnet.
    i bunnmenyen på primaren finnes det en hdmi-meny.
    i denne finnes det ett valg for alle tre hdmi inganger. inne i disse kan man velge andre type tilkobling om det ikke skjer noe fra hdmi. dette hadde ikke noe med mitt problem å gjøre.
    men oppe i headingen på denne menyen, er det mulig å forandre fra "tv til spa22". da
    "initsierer man" SPA22 til å trigge lydsignal fra hdmi.
    det var ivertfall det jeg gjorde, å nå funker det fint.
    det står i manual, men var litt for enkelt å åverse
    bare ett "obs" til de som har en slik, og opplever dette. (og som leser her)
    jeg syntes etter erfaring med div nye produkter med hdmi tilkoblinger at, her må det være mulig å gjøre noe mye enklere.
    før hadde vi kabelkaos, nå har vi systemkaos.
    vet sannelig ikke hva som er værst

  10. #10
    Expert
    Medlem siden
    Feb 2007
    Poster
    6,570
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av swans
    før hadde vi kabelkaos, nå har vi systemkaos.
    vet sannelig ikke hva som er værst
    fra



    til


Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •