Får ikke montert bananplugger i receiver

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 14 av 14
  1. #1
    Intermediate
    Medlem siden
    Aug 2006
    Poster
    541
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Question Får ikke montert bananplugger i receiver

    Jeg har en Yamaha RX-V861, jeg har kjøpt noen bananplugger, men jeg får ikke koblet til disse i receiveren.. Er det ikke mulig å bruke slike plugger på Yamahaen min?

  2. #2
    Intermediate
    Medlem siden
    Aug 2009
    Poster
    1,580
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du må pirke ut det plaststykket som er over skruterminalen for å kunne bruke bananplugger.

  3. #3
    Intermediate MindWaste sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2008
    Poster
    1,390
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har du tatt ut de små plastproppene i terminalene på 861?

  4. #4
    Intermediate
    Medlem siden
    Aug 2006
    Poster
    541
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det er ingen propper der, det er noen hull, men jeg er ganske sikker på at de er for små til pluggen å komme seg inn. På SVS høyttalerne mine var det slike propper jeg kunne pirke av, men på yamahaen min er det ikke slike.

  5. #5
    Intermediate
    Medlem siden
    Aug 2006
    Poster
    541
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg har prøvd å pirke ut det som kan se ut som en slags plombering med kniv uten at jeg fikk det til. Er det noen andre som har hatt samme problem eller vet hvorfor Yamahaen min ikke har slike plugger dere antar..?

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2004
    Poster
    43
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ta ett bilde og legg det inn sånn at vi får se problemet!

  7. #7
    Intermediate tor rasmussen sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2003
    Poster
    3,640
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget annonser
    1
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg er 90% sikker på at der er slike du har.
    Har vært det på alle mine Yamaha Receivere. Fra billigste til dyreste modell.

    Kan du ta et nærbilde og poste her?

  8. #8
    Intermediate dc1515sandnes sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2009
    Poster
    888
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Demo bilde viser fine plugghull...


  9. #9
    Intermediate dc1515sandnes sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2009
    Poster
    888
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

  10. #10
    Intermediate
    Medlem siden
    Aug 2006
    Poster
    541
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Mobilen min er på reperasjon så jeg har ingenting å ta bilde med akkurat nå. Så snart jeg får den tilbake skal jeg legge inn bilde.

    Hereuka! Jeg har prøvd følgende: Kniv, torx, stjerne, og spiker uten hell. Jeg brukte nå en flat bits som var akkurat passe tight til hullet, presset den opp og ut, da kom plastproppen ut

  11. #11
    Newcomer Cyclops sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2007
    Poster
    115
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Her ser du hvordan min så ut MED plugger.
    http://hdtelevizija.com/wp-content/u...xv663-rear.jpg
    Jeg bare tok en skrutrekker og pirka dem ut. null problem.
    ser det sånn ut hos deg har du plugger. dem sitter ikke spessielt hardt engang.

  12. #12
    Intermediate dc1515sandnes sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2009
    Poster
    888
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av IImilleniumII
    Mobilen min er på reperasjon så jeg har ingenting å ta bilde med akkurat nå. Så snart jeg får den tilbake skal jeg legge inn bilde.

    Hereuka! Jeg har prøvd følgende: Kniv, torx, stjerne, og spiker uten hell. Jeg brukte nå en flat bits som var akkurat passe tight til hullet, presset den opp og ut, da kom plastproppen ut
    verktøy er halve jobben sier de
    en kan og bare skru en skrue inn i hullet og åsså bare trekke ut :twisted: 8)

    godt du fikk det til

  13. #13
    Newcomer Cyclops sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2007
    Poster
    115
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    DOH! lese hele inlegget hadde kansje vert en fordel o)

  14. #14
    Intermediate
    Medlem siden
    Aug 2006
    Poster
    541
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av dc1515sandnes
    verktøy er halve jobben sier de
    en kan og bare skru en skrue inn i hullet og åsså bare trekke ut :twisted: 8)

    godt du fikk det til
    Jepp, fant ut at å bruke skru var desidert enklest. Når jeg brukte feil verktøy satt de som pokker, med skru nappet jeg de ut enkelt

    Takker for hjelpen folkens!

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •