HDMI via receiver, problemer med bilde...

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 3 av 3
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2003
    Poster
    193
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    HDMI via receiver, problemer med bilde...

    HEi, har koblet ps3 og CD HD parabol tuner inn i min Onkyo tx-sr606 receiver. Denne er koblet videre med en 10m lang HDMI kabel til TV.

    Har endel problemer med at bildet ikke alltid dukker opp når jeg skrur på, dvs jeg må f.eks. skru ps3 av og på, sette ned oppløsning etc før bildet kommer. Samme problem med CD tuner. Av og til kommer det lyd, men ikke bilde (hvilket er rart, da CD tuner står ved siden av receiver.

    Kan det allikevel være lengden (10m) som er problemet? Vil kvaliteten på kabelen være avgjørende? Eller vil kanskje en hdmi forsterker løse problemet?

    Erfaringer?

    mvh
    Tom

  2. #2
    Active Bj-h sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2006
    Poster
    369
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Nå er jeg ingen kabelekspert, men jeg har noe erfaring på området. Selv har jeg hørt og erfart problemer med billige 10m HDMI kabler. Av og til har du 100% bilde, men så mister du signalet - for og så komme tilbake.

    Må vel ha noe med ledeegenskapen til kabelen.. og løste det selv med å oppgradere til en litt dyrere kabel fra Supra. Tror nok det samme vil gjelde deg.

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2003
    Poster
    193
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ok, da prøver jeg det.

    Forslag til 10m kabel? Supra? Evt andre?

    mvh
    Tom

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •