Intet bilde fra receiver til projektor HDMI

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 2 av 2
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2009
    Poster
    3
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Intet bilde fra receiver til projektor HDMI

    Hei

    Jeg har et veldig irriterende problem med at jeg ikke får bilde fra min nyinnkjøpte Onkyo TX-SR607 til projektoren (Mitsubishi HC5500). Den fungerte fint igår, men da jeg startet opp i dag var det ikke bilde lenger (No signal). Signalkilder er Lyse Altibox og PS3. Hører lyden gjennom receiveren, men får som sagt ikke bilde gjennom HDMI (alle signaler gjennom HDMI).

    Har prøvd følgende:
    -alle HDMI kabler fungerer
    -kjører bilde direkte fra Lyse til prosjektor, dette fungerer!!
    -reset onkyo
    -prøvd forskjellige HDMI input på receiver
    -kontrollert HDMI setup på receiver (input dedikert)

    Noen som har opplevd lignende problem, eller har forslag til andre ting jeg kan forsøke? Synes det er veldig rart at det fungerer den ene dagen, men plutselig vil den ikke mer.. Har fungert greit et par dager nå..


    Takknemlig for alle innspill

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2009
    Poster
    3
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    på service..

    Få tilbakemeldinger, men nå viste det seg at HDMI-switchen var defekt. Er derfor sendt inn på service allerede etter to uker. Veldig skuffende..

    En annen merkelig sak som hendte var at min Wyrewizard 10m HDMI kabel også ble defekt like før dette hendte.

    Har andre hatt lignende problemer med enten Onkyoen eller HDMI kabelen? Trodde at kablene skulle være såpass stabile...

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •