hakking i bildet med optoma hd3000

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 3 av 3
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2004
    Poster
    41
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    hakking i bildet med optoma hd3000

    Har nettop gått til anskaffelse av en videoprossessor fra optoma, HD3000.
    Det første som skjer når jeg kobler til denne i forbindelse med min prosjektor er at det åpenbarer seg en enorm tredimensjonalitet i bildet, Kanon.
    Men desverre så er det som bildet hakker et par ganger i sekundet, vises spesielt godt ved panoreringer.
    Har prøvd alle oppløsninger ut i fra min sony bdps550 uten å bli kvitt problemet,576i 576p 720p og så videre. har testet den både på benq pe7700 og Mitsubishi hc1100.
    Er det noen som har opplevd noe lignende? har en løsning på problemet?
    Venter i spenning

  2. #2
    Grunnlegger lygren sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Poster
    14,968
    Takk & like
    Blogginnlegg
    27
    Nevnt
    18 post(er)
    AVtorget feedback
    1
    (100.00% positive tilbakemeldinger)
    ...jeg satt den til 1080P og 60Hz for å fjerne hakkingen - etter det var det bare sol og glede... HC1100 med 720P kan du jo også teste 60Hz 720P på?

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2004
    Poster
    41
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    optom hd3000

    Kjempegreier, dette fikset problemet.
    Tusen Takk for hjelpen!
    Ser optoma anbefaler å kjøre 576i inn på hd3000, men jeg opplever at bildet blir markant uskarpt, noen anbefalninger å komme med?
    På forhånd takk!

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •