TRENGER HJELP!!!! Haster.....

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 7 av 7
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2008
    Poster
    9
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    TRENGER HJELP!!!! Haster.....

    Heisann. Er ny her på forumet og trenger litt hjelp. Beklager hvis dette problemet er tatt opp før.
    Jeg prøver å koble til min bærebare PC til min Samsung 42" (PS42096hdx) via vanlig VGA kabel. Problemet er at det blir en gedigen sort stripe både over og under bildet når jeg smeller opp en film. Den største muligheten jeg har for oppløsning er 1024x768. Hvorfor får jeg ikke 1024x1360? (eller hva det nå er). Jeg får jo bare brukt 1/3 av TV'en...

    Setter pris på alt av svar. Har planer om et par filmer i kveld, så det haster litt med svar....

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2008
    Poster
    93
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hvilket grafikkkort har du?

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2008
    Poster
    9
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Tror det heter Nvidia GeForce Go 7400........

  4. #4
    Intermediate dj-vega sin avatar
    Medlem siden
    Jul 2006
    Poster
    2,008
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det kalles vell "widescreen" med svarte striper?

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2008
    Poster
    93
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Da går du inn på kontroll panel og så inn på Nvidia kontroll panel. Og går du på manage custom resolutions, og prøver deg frem, det skal funke.

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2008
    Poster
    9
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Så vidt meg bekjent tar ikke widscreen stripene 2/3 av en 42".......
    Problemet er at bildet bare blir en stripe på midten, og jeg lurer på om det er noen instillinger jeg må endre på på TV'en eller PC'en..

  7. #7
    Newcomer Kenneth_T sin avatar
    Medlem siden
    Apr 2007
    Poster
    137
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Jeg tror du må inn på tv'n å forandre på bildet til f.eks 16:9 - 14:9 eller kanskje full screen.. Er det uansett hvilken film du ser du får en slik smal stripe?

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •