Pioneer DV 656 A, Component til Prosjektor

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 5 av 5
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2008
    Poster
    12
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Pioneer DV 656 A, Component til Prosjektor

    Jeg har en Pioneer DV 656A DVD/CD spiller som jeg har vært veldig fornøyd med. Nå har jeg imidlertid kjøpt en Epson EMP-TW700 prosjektor som jeg har koblet sammen med Pioneer'en via Component ut. Pioneeren har ikke HDMI, valgte derfor Component.
    Jeg klarer imidlertid ikke å få satt opp DVD spilleren slik at den sender ut på Componentutgangen. Når jeg velger RGB i videomenyen står det at det ikke lar seg gjøre å sende videosignal via RGB??
    Har en Panasonic DVD som sender til Epson via Component uten problemer. Det er nok noe med setup jeg ikke får til.

    Noen som har noen gode råd?

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2008
    Poster
    12
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av ronla
    Jeg har en Pioneer DV 656A DVD/CD spiller som jeg har vært veldig fornøyd med. Nå har jeg imidlertid kjøpt en Epson EMP-TW700 prosjektor som jeg har koblet sammen med Pioneer'en via Component ut. Pioneeren har ikke HDMI, valgte derfor Component.
    Jeg klarer imidlertid ikke å få satt opp DVD spilleren slik at den sender ut på Componentutgangen. Når jeg velger RGB i videomenyen står det at det ikke lar seg gjøre å sende videosignal via RGB??
    Har en Panasonic DVD som sender til Epson via Component uten problemer. Det er nok noe med setup jeg ikke får til.

    Noen som har noen gode råd?

    Har samme DVD, og kjører component ut, mener jeg satte den til Ys,Pb,Pr på utgangssignalet, fungerer fint hos meg. Skal sjekke når jeg kommer hjem.

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2008
    Poster
    12
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Sjekke setup

    Hei Guran1942!
    Flott om du kan sjekke setup'en din. Jeg får bare 3 valg, AV, Scart eller RGB (Component er ikke listet som eget valg tiltross for at det er Component ut).
    For i det hele tatt få bilde fra prosjektoren må jeg kjøre kompositt videosignal til Epson. Da får jeg opp meny'en ihvertfall, slik at jeg kan endre den.
    Vet du om manualen er tilgjengelig på nettet?
    Gleder meg til å høre fra deg igjen!

    Terminals DV-656A-K
    Euro-SCART 1 (In / Out) 1 (Out)
    RGB Video Output (on Euro-Scart) Yes
    Component (Y'Pb'Pr') 1
    S-Video Output 2
    Video Output 2
    5.1-Channel Audio Output 1

    Audio Output 1
    Coaxial Digital Output 1
    Optical Digital Output 1

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Feb 2008
    Poster
    12
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av ronla
    Hei Guran1942!
    Flott om du kan sjekke setup'en din. Jeg får bare 3 valg, AV, Scart eller RGB (Component er ikke listet som eget valg tiltross for at det er Component ut).
    For i det hele tatt få bilde fra prosjektoren må jeg kjøre kompositt videosignal til Epson. Da får jeg opp meny'en ihvertfall, slik at jeg kan endre den.
    Vet du om manualen er tilgjengelig på nettet?
    Gleder meg til å høre fra deg igjen!

    Terminals DV-656A-K
    Euro-SCART 1 (In / Out) 1 (Out)
    RGB Video Output (on Euro-Scart) Yes
    Component (Y'Pb'Pr') 1
    S-Video Output 2
    Video Output 2
    5.1-Channel Audio Output 1

    Audio Output 1
    Coaxial Digital Output 1
    Optical Digital Output 1
    For det første manualen er tilgjengelig på nett, men jeg måtte lete noe veldig, tror jeg fant den på Pioneer i tyskland (engelsk versjon).

    Vedrørende ditt problem:
    gå inn i setup
    -initial settings
    -video output
    -AV connector out
    velg s-video

    da får du component signal på component pluggene bak.

    Jeg tror at "RGB" referer til RGB signal på scart cabelen.

    Jeg bruker denne innstillingen på min og har ingen andre kabler tlkoblet, får da signal på Y Pb Pr koblingene.

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2008
    Poster
    12
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Takk for hjelpen

    Det funket perfekt. Godt det finnes et slikt Forum med kompetente deltakere.
    Takk igjen!

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •