Hei, et par spm angående et AV-oppsett jeg ser for meg å koble opp i min leilighet.

Planen er:

- Dvi kabel fra dvi utgang skjermkort til PC-skjerm

- Å lage en VGA - komponent kabel fra PC til reciever av cat5 kabel som vist et annet sted på dette forumet som kobles i VGA ut på skjermkort og i component inn på reciever.

- Vanlig audiokabel fra lydkort på PC til reciever, minijack -> 2stk rca.

- Monster Gamelink 400 X Component Video kabel fra Xbox til component inn på reciever

- Lightwave 100 X - Fiber Optic Audio kabel fra Xbox til reciever. Evt. droppe denne og klare meg med audio rca kontaktene som følger med på Gamelink 400X kabelen. (Er forskjellen stor??)

- Fra reciever så lager jeg en komponent - VGA kabel som går fra reciever component out til VGA inn på Infocus X1 projektoren

Med dette så skulle jeg vel oppnå beste bildesignal med både PC og Xbox på projektoren ? Jeg vil kjøre dette gjennom reciever for å kunne dele på VGA inngangen på X1 projektoren. Høres dette ut som en grei løsning ? Eller blir det mye signaltap gjennom reciever?

Problemet er at det ser ut til at man må opp i 10000,- kroners klassen for å få en reciever som har 2 component inn og 1 ut fra f.eks Harman Kardon (AVR 430)

Vurderte å anskaffe en skikkelig dvd spiller også, men har tenkt å bruke bare Xbox.. Hørt forskjellige meninger om å bruke den som dvd spiller, men med Monster Gamelink 400 X Component Video kabel + at min Xbox har mod med executerII chip så burde den fungere greit ?

Nå har jeg jo brukt opp alle komponent inngangene på recieveren, sett at jeg vil koble til en Playstation 2 på en kompositt / svideo inngang til recieveren en gang i blandt, klarer da disse recieverene å sende kompositt/svideo inn signal ut av komponent utgangen ? Det ville jo vært praktisk å kun behøve å legge en komponent kabel fra reciever til projektor og ikke en svideo i tillegg f.eks..


Dette ble en lang tråd med mye spm, men jeg håper jeg har forklart meg sånn passe forståelig..

-Hans Kristian Rønning (ny på forumet..)