Dårlig signal til TV

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 2 av 2
 1. #1
  Newcomer
  Medlem siden
  Jul 2007
  Poster
  10
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

  Dårlig signal til TV

  Sliter med skurr og masse støy på alle TV kanaler. Er ikke TVen som er problemet. Bruker antenneledning. Kan det være boksen jeg setter antenneledning i?

  Noen som har tips til hvordan jeg kan undersøke hvor feilen ligger, har prøvd med forskjellige antenneledninger.

 2. #2
  Intermediate Snooky sin avatar
  Medlem siden
  Sep 2005
  Poster
  649
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Fremgår ikke hva slags tv-signal det er snakk om, men antar du har coax i huset som fører signalet fra en kabel-tv leverandør eller antenne.

  Du bør sjekke signalet ved første punkt i huset dersom det er satt opp flere uttak. Hvis signalet er bra der men ikke i de etterfølgende uttakene kan muligens dårlig kabling, dårlig kobling eller introdusert støy ha skylden. I enkelte tilfeller kan også manglende endemotstand i uttakene ha en slik effekt.
  Benytt en god skjermet kabel, f.eks RG6 triaks kabel, mellom alle uttak. Splitt signalet så få ganger som mulig da dette gir signaltap hver eneste gang. Sjekk at termineringene er gode, og at skjermen på kabelen ikke ligger inntil kjernen i noen kobling. Benytt også en god skjermet kabel fra uttak til tv.

  Dersom du har satt opp uttak hvor coax kabelen kun kobles inn men føres ikke videre ut (hvilket anbefales da seriekobling er ugunstig) må det plasseres en endemotstand i den ubrukte plassen for viderekobling.

  Hvis det er like dårlig i første inntak, og koblingene i boksen ser bra ut, må du nok kontakte leverandøren din. Dette underforutsetning av at du har kabel-tv selvsagt. Da er det sannsynligvis støy eller signaltap på nettet deres. Har du antenne på taket må det samme sjekkes utvendig som nevnt over.

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere meldingene dine
 •