Problem med S-Video

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 1 av 2 1 2 SisteSiste
Viser resultater 1 til 20 av 21
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    157
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Problem med S-Video

    Får ikke noe klart bilde med en ny her i huset Thule dva250b dvd spiller,
    bruker s-video kabel fra tv til spilleren, (bare en ut og inn fra tv-dvd)
    Bildet er svart/hvitt og skurrer, har gått inn på menyen i spilleren ved å se på displayet og satt på s-video ut, fortsatt like dårlig..

    kan noen hjelpe?

  2. #2
    Active Fattigmann sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2004
    Poster
    477
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Cool S-Video er gøy ?

    Har sliti en del med dette selv. Og det har alltid vært et mysterium hvordan "menybyggerne" tenker :-)
    Bruker du noen overganger fra scart til S-Video? Bruk isåfall de med vender for inn / ut.
    DVD`en sender sikkert ut S-Video hvis du har brukt en S-Video utgang. Har du sjekket setup for TV`en? Jeg har Panasonic og den har 3 muligheter inn RGB - S-Video og komponent. Sjekk det.
    Tilslutt prøv en annen kabel :-)

    Du kan også søke forumet for du er ikke alene om dette problemet..

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    157
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    takk fattigmann, jeg har bruker også ett panasonic tv.
    kun s-video til s-video, bruker aldri scart. kjøpte dvd spilleren brukt så
    begynner jo liksom å lure.. av3s heter utg på tv mitt, skal søke litt ja

  4. #4
    Active Fattigmann sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2004
    Poster
    477
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Talking Fortsatt gøy med s-video

    AV3s har jeg også brukt fra s-video spiller og kamera og det har aldri vært noe problem.
    Dette er nok Thule spilleren eller kabelen.

    Var en del muligheter her ser jeg http://www.thule-audio.dk/pdf/DVAum.pdf
    Sjekk kapitel 5 for oppsettet. Kanskje noe der som krøller det til ??
    5.4.1. Tv type Multi hvorfor ikke like godt velge PAL det er jo det du har.
    5.1.1. PanScan prøv forskjellig..
    5.1.2 PicMode. Skal vel ikke fungere på S-Video, men det er jo værd et forsøk.
    Lykke til natten er lang :-)

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    157
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    dummeste jeg har sett, jeg skal inn på preference menyen.. der problemet som du skriver mest sannsylig ligger, men den hopper jo selvfølgelig over den.

    1.general setup
    2.speaker setup
    3.audio setup
    4.preferences
    5.exit

    alt på menyen funker untatt nr4.... hvorfor??

  6. #6
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    276
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av GR3
    dummeste jeg har sett, jeg skal inn på preference menyen.. der problemet som du skriver mest sannsylig ligger, men den hopper jo selvfølgelig over den.

    1.general setup
    2.speaker setup
    3.audio setup
    4.preferences
    5.exit

    alt på menyen funker untatt nr4.... hvorfor??
    Har du prøvd å gå inn i menyvalg 4, når du ikke har disc i spilleren. Er ofte at spillere ikke vil forandre på bilde-innstillinger, så lenge du er inne i en film.

  7. #7
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    157
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    det har du helt rett i, oppdaget det 2sek etter jeg hadde posta.
    blir litt overivrig til å få det til å virke her, men nå har jeg prøvd
    alt jeg kan og fortsatt samme skurrete bilde, endra på multi til pal og ncsr ingen forskejell, skrudd av og på spilleren, gått inn i menyen på tv..

  8. #8
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    157
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    ........gir opp....... kontakta selger han sa han bare hadde brukt komponent utg (projektor) og ikke s-video. må jeg virkelig kjøpe en scart med overgang til s-video for å finne feilen? granskaugen

  9. #9
    Active Fattigmann sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2004
    Poster
    477
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Gi ikke opp

    En overgang fra scart til s-video gir ingen bildeforingelse så vidt jeg har sett.. Clas Ohlson og Biltema har disse til furnuftig pris.
    Har du prøvd å bytte kabel ? Greit å ta en feilkilde av gangen..

    Du sier bildet skurrer betyr det at svart / hvit med raster / screendoor. Jeg får det problemet hvis jeg kjører RGB over S-video fra Force tuneren. Sjekk hva Thulen har på scartkontakten..

  10. #10
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    157
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    gir ingen bildeforingelse, hva mener du?
    ja har to s-video kabler, begge med samme resultat.
    bildet er svart/hvitt, skurrer, og er to delt... justerer via displayet på spillern.
    thulen har bare s-video og komponent ingen scart utg.
    andre løsninger her?

  11. #11
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    157
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Problemet løst.. vet ikke hva jeg gjorde faktisk, holdt inne en knapp kanskje?
    Men det stopper jo ikke der, skal jo kjøre s-video kabelen gjennom surround prosessoren (primare p30) for få on screen meny

    s-video out fra dvd, -in på prosessor, -out på prosessor, -in på tv...
    = ingen meny eller bilde på noen av komponentene (fortsatt av3s)

    hmmmmm....

  12. #12
    Intermediate bwa sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2003
    Poster
    1,475
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Husk å konfigurerer rett svideo inngang til den input'en du velger.

    Input 1 må konfigureres med BÅDe lyd-inngang og bilde inngang. osv

  13. #13
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    157
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    hvordan gjør jeg dette når jeg ikke kommer inn i noen meny da?
    mener du en skal bruke digital input eller video input på p30?

    for å gjøre det enklere, hvilke og hvor mange kabler trenger jeg fra dvd til prosessor og tv, for å få opp den irriterende osd menyen?=)
    (dette høres ut som jeg ikke har skifta en lyspære engang, men jeg er tom for ide`r nå)

  14. #14
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    157
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    ved å koble dvd rett til tv får jeg opp bilde, men ser ikke ut til at noenting kommer igjennom ved kobling til prosessoren, da er det helt svart fra både dvd og prosessor

  15. #15
    Intermediate bwa sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2003
    Poster
    1,475
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ja, det er jo klart at man først må få opp bilde, glemte det. men jeg har erfart at min 31.7 kjører 60 Hz ut, så du må være helt sikker på at skjermen/tv'en din støtter også 60 Hz.

    Ellers så er så prøve alle utganger/monitor out, både s-video og composite. Drit i innganger i første omgang.

  16. #16
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    157
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    takk bwa, dette skal prøves.. utrolig kjedelig det her.
    jeg har ett panasonic 32" 100hz tv, er ikke sikker på om det støtter 60hz...
    skal prøve alle utg s-video og composite, men d er ingen monitor out på p30.
    lurte på når jeg skal prøve utg fra p30; skal de igjennom dvd spilleren eller rett i tv?

  17. #17
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    157
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    det var menyen oppe, deilig!!
    da er det bare å prøve å få språket fra tysk til engelsk, ingen lett sak det heller.....

  18. #18
    Intermediate bwa sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2003
    Poster
    1,475
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Hva var det som var 'galt'

  19. #19
    Newcomer
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    157
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    jeg kjørte video ut rett i tv... måtte flytte kabling og hele prosessoren pga kort kabel, blir spennende å se om jeg får dvd spilleren til å vise bilde gjennom prosessoren da, men nå har jeg jo mulighet for å konfigurere utganger.. galt og galt...hehe, er nok mer en hi-fi mann enn surround, men er det mulig at denne boksen min kun har tysk språk at den er satt opp med kun det? eller kan du bytte? evnt hvor..

  20. #20
    Active Fattigmann sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2004
    Poster
    477
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    http://www.thule-audio.dk/pdf/DVAum.pdf
    5.1.4 OSD Language.

    Hva er problemet ?? Finner du ikke settings menyen ??

    Jaggu er det bra med bildekomponenter fra den oppadgående sol...

    Skål, det er lørdag :-)

Side 1 av 2 1 2 SisteSiste

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •