Problem med Samsung UE55HU7505 og Altibox

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2007
    Poster
    18
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Problem med Samsung UE55HU7505 og Altibox

    Hei!

    Har nylig kjøpt meg ny tv, Samsung UE55HU7505.
    Har Altibox fra lyse som tv-levrandør.

    Alt fungerer utmerket til vanlig, og bildet er perfekt. Problemet oppstår etter at jeg har vært inne i smart hub, å sett på f.eks. netflix og skal tilbake til HDMI1 og se tv fra Altibox. Når jeg da går tilbake, kommer det av og til bare opp ett sånt grått skurre/statisk bilde. Virker på en måte som om at signalet har gått i standby, og jeg må slå av tven eller altibox'en for å få tilbake bildet. Tven får noen signaler fra boksen når bildet er sånn skurrete, for når jeg drar ut HDMI-kabelen, kommer meldingen om ingen signal. Når jeg da setter den i igjen, fungerer det som normalt igjen. Det kan godt være at det er andre måter å få det tilbake på, men det har jeg ikke funnet ut av enda. Noen ideer på hva det kan være/ evt løsning på det? Er litt irriterende å ikke bare kunne gå rett tilbake til tvkanalene.

    Takk for alle forslag og svar!

  2. #2
    Intermediate TorTorden sin avatar
    Medlem siden
    Jan 2012
    Poster
    4,175
    Takk & like
    Blogginnlegg
    3
    Nevnt
    9 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ville først ha prøvd en annen HDMI inngang fra kabel boksen, eller en annen hdmi kabel.
    Ellers kan jeg ikke komme på flere ting og prøve.
    Sony vpl hw-50 - 92" Dreamscreen v3 tab | Samsung 51 6505 plasma tv
    Denon AVR-4520 CI
    Oppo 103D | PC i5-GeForce 960 |
    Dali Mentor 6 | Dali Mentor Vokal | Dali mentor LCR | Dali Concept 1 || 2x Xtz 99 w12.16
    Sonos, ps3, pc, harmony ultimate etc.

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2007
    Poster
    18
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har prøvd flere kabler, men det samme oppstår. Kan det ha noe med at Samsung har "dedikert" HDMI 1 til Set Top Box? Og at de da ikke snakker skikkelig sammen? Har forstått det slik at STB funksjonen skal la Smart Hub hente div info fra boksen, men om altibox ikke støtter dette, så skaper dette problemer? Skal koble boksen i HDMI 2 ikveld, og la det stå slik et par dager for å se om problemet fremdeles oppstår

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Jun 2007
    Poster
    18
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ser ut som om at det hjalp å bruke HDMI2 istedet for HDMI1, da den har en funksjon for Set Top Box (STB), som tydeligvis ikke snakker så bra med Altibox.

Lignende tråder

  1. Strømkabel til Samsung UE55HU7505
    By Tannoy in forum TV-apparater
    Svar: 5
    Siste melding: 09-16-2014, 20:38
  2. UE55HU7505 vs UE60H7005XXE
    By bondegutten in forum TV-apparater
    Svar: 3
    Siste melding: 08-30-2014, 20:02
  3. Mystisk problem med digital lyd ut-altibox
    By Rockefoten in forum Digitalt bakkenett og kabel-TV
    Svar: 2
    Siste melding: 12-12-2010, 12:13
  4. Altibox problem
    By Panapx80bd60 in forum Digitalt bakkenett og kabel-TV
    Svar: 1
    Siste melding: 02-23-2010, 22:23
  5. Altibox HDCP problem.
    By S61N in forum Digitalt bakkenett og kabel-TV
    Svar: 9
    Siste melding: 07-08-2009, 09:58

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •