Trenger TV hjelp

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 5 av 5
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2008
    Poster
    68
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Trenger TV hjelp

    har en eldre Sharp aquos 52" led og kjøpte akurat ny BluRay spiller.
    Oppstartlogo viser på tv, men så forsvinner bilde.
    Når jeg setter i en Disc så kommer bilde frem igjen.
    Har testet på annet TV, der er alt ok.

    Altså... Mitt TV viser ikke spillerens hovedmeny, kun logo under oppstart og avspilling av disc.
    Tydelig noe er galt med mitt TV. Det er kanskje nøpent på signal?

  2. #2
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2008
    Poster
    68
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    kan det være jeg trenger en ny/bedre HDMI kabel? Den jeg har nå er sånn billig standard som følger med tunere,dvd spillere osv.

  3. #3
    Administrator Gorm sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2002
    Sted
    Jessheim
    Poster
    14,041
    Takk & like
    Nevnt
    34 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Virker som om TV-apparatet ditt ikke takler oppløsning/oppdateringshastigheten bluray-spilleren kjører som default på menyene?

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2008
    Poster
    68
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Er dette noe jeg kan justere på , eller bør jeg bare bytte inn spilleren i en annen?

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2008
    Poster
    68
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    liten oppdatering...:fikk lurt frem bilde nå... blu ray spilleren stod i meny modus, så dro jeg ut hdmi kabelen og stakk den inn i tuneren og ventet til jeg fikk opp bilde fra den, og så tok jeg den ut igjen og stakk den kjapt inn i blu ray spilleren igjen. hadde da bilde fra meny. Men etter å ha slått av TV og på igjen så er samme problem tilbake.

Lignende tråder

  1. Svar: 23
    Siste melding: 09-02-2012, 20:35
  2. Svar: 11
    Siste melding: 07-11-2007, 01:36
  3. Hjelp!!! Trenger hjelp til å komplettere 5.1 (6.1)system
    By VortexSurfer in forum Høyttalere
    Svar: 15
    Siste melding: 05-13-2006, 21:10
  4. Trenger hjelp! (trenger ekstern tuner til plasmaen min)
    By Cerwin Vega CLSC-215 in forum TV-apparater
    Svar: 11
    Siste melding: 03-31-2006, 19:27
  5. HJELP! Trenger hjelp til valg av receiver!
    By haunik in forum Receivere/forsterkere
    Svar: 6
    Siste melding: 03-13-2006, 19:38

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •