Årets begivenhet for hjemmekino- og dingserbøg-entusiastene nærmer seg.
CES 2012 finner sted andre uken i Januar, nærmere bestemt 9-13.Januar.
8-)
LG vil prøve å etterligne Samsung på design sier jungeltrommene.
For et par år siden var OLED den nye store tingen på alles lepper. Men med dritfine, dritsmå og dritdyre skjermer tok det vel aldri helt av. Nye produksjons metoder skal være i emningen og man kan kanskje forvente både større og ”billigere” skjermer denne gangen fra bl.a. LG og Samsung. Skal vi tro ryktebørsen.

3D kommer inn som aldri før og skal vi tro det vi leser, så vil det bli enda bedre skjermer og komme på stadig rimeligere modeller. Mer av brillefri 3D vil sikkert også komme.

Den store nye ”snakkisen” er 4K. Den vanlige 2K størrelsen eller 1080P HD standarden kjenner vi fra før. Men nå er det altså 3840 x 2160 piksler det er snakk om. Både på tv og projektorer. Ja gutter det er bare å forberede seg på ny-utskiftninger om ikke alt for lenge. Det spennende blir jo om det fins noe særlig materiale i 4K, for ikke å snakke om avspiller for et slikt format. Det kan nok tenkes det tar betraktelig lenger tid. Men så skal vi ikke glemme at DVD i sin tid en lang stund ble oppskalert til både 720P og 1080i, til slutt til 1080P også.

På spill fronten kommer vel Nintendo med sin WiiU
Hands on: Nintendo Wii U review | News | TechRadar
En mulig prototype eller kunngjøring av XBOX 720? Microsoft vil sikkert ha det litt travelt med å få rullet sin maskin ut litt fortere enn Play-Station 4? Slik de gjorde med Xbox360.

Andre ting er vel mer informasjon om Windows 8. Intel og AMD konkurranse om de heftigste brikkesett og grafikk kort. I tillegg til en uendelighet av nye og mer heftige mobiltelefoner, kameraer og nettbrett.