God Jul og et Glimrende Nytt år fra AVforum!

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 1 av 3 1 2 3 SisteSiste
Viser resultater 1 til 20 av 45
 1. #1
  Grunnlegger lygren sin avatar
  Medlem siden
  Dec 2002
  Poster
  15,023
  Takk & like
  Blogginnlegg
  27
  Nevnt
  19 post(er)
  AVtorget feedback
  1
  (100.00% positive tilbakemeldinger)

  God Jul og et Glimrende Nytt år fra AVforum!

  Først og fremst vil vi takke alle våre medlemmer og lesere for den støtten vi har hatt i året som har gått. Det er virkelig tydelig at folk både bruker og setter stor pris på AVforum som tjeneste. Det siste kvartalet har vi hatt en vekst på mellom 60 og 80% fra uke til uke mot 2006, og besøkes nå av rundt 35.000 personer hver eneste uke. Dette gjør oss til en av landets 100 største medie-nettsteder (kilde: tns-gallup.no), egentlig en fjern tanke da vi startet som smått med 20-30 entusiaster tilbake i 2001.

  2007 har vært et begivenhetsrikt år for AVforum. Undertegnede har blant annet sluttet i fast stilling hos Spaceworld Norge for å dedikere all sin tid til AVforum og dets tilhørende tjenester.


  PowerBuy - fremdeles FOR og AV entusiaster!
  Master-IT og Masterminds-skandalen gjorde sitt til at den nye "karriæren" utvilsomt fikk en utfordrende start, for å si det mildt... Det er allikevel viktig og riktig at AVforum i denne saken ryddet opp etter beste evne, selv om sakens kjerne jo er noe mer brysom. Det faktum at kjeltringer kan operere innen den helt åpne forretningsverden på en slik måte å slippe unna nesten uten straff er utrolig urovekkende (nå vet vi jo ikke helt hva vedkommende svindler i denne saken får, men han har tidligere i lignende saker sluppet billig unna).

  Samtidig understreker denne saken at systemer som PowerBuy må ha langt mer vanntette skodd hva angår å beskytte seg og sine brukere fra svindel. Konseptet som sådan er jo glimrende for den jevne forbruker slik vi ser det. Muligheten til å gå sammen og presse prisene er jo virkelig en stor fordel ved innkjøp av mange typer varer, det har vi jo sett i praksis at har fungert veldig bra på en rekke type varer allerede. Vi har tatt med oss erfaringen fra Master IT og Masterminds i utviklingen av den nye plattformen, som vil stå klar i løpet av 2008. Denne plattformen har vi brukt flere år på å utvikle fra a til å, og investert store midler i. Vi har stor tro på PowerBuys fremtid, der pilotfasen på AVforum, til tross for at vi har fått oss en aldri så liten smell, har gitt oss viktig kunnskap vi har benyttet for å ta viktige utviklingsmessige beslutninger i utviklingen av det endelige konseptet.

  Vi vil i denne forbindelse understreke for alle involverte parter at PowerBuy som konsept, på samme måte som AVforum, har til hensikt å gi våre entusiastiske brukere bedre betingelser. Dette i form av produktanbefalinger via forumet, laveste priser fra ymse forhandlere via AVnytt og nå også bedre priser via PowerBuy og felles innkjøp av varer. Det er derfor litt synd når vi ser at noen produsenter har et negativt syn på AVforum som sådan som følge av at PowerBuy øker AVforums samlede innjøpsmakt ved å sette dette i system. Det er jo imidlertid forståelig at det kan forekomme en viss interessekonflikt i det faktum at salgsrepresentanten ønsker en høyest mulig pris, mens kjøper ønsker lavest mulig. Vi gjør det derfor klinkende klart at AVforum, og da også PowerBuy, er FOR og AV entiusiaster, og vårt hensyn går derfor utelukkende i så henseende. Det blir derfor opp til den enkelte produsent/importør å administrere de tilbud vi mener oss vel fortjent her på AVforum. Når vi går sammen for å kjøpe titalls, ja på sikt kanskje også hundretalls av varer, SKAL selvsagt prisene NED - det er det rett og slett bare å innfinne seg med først som sist. Internett vil fortsette å forandre måten vi handler varer på, og denne utviklingen er det helt umulig å stoppe.

  AVforums oppfordring i så måte til de produsenter/importører som leverer varene vi jo er så glad i å handle må være å legge til rette for PowerBuys i året som går. Ikke minst setter vi jo pris på at varene blir tilgjengelige via seriøse selgere (vi har jo sett hva som kan skje hvis det ikke er tilfelle). Kom AV-folket og entusiastene i møte i stedet for å motsette dere vår samlede innkjøpsmakt - for den har vi tenkt å utnytte i stadig større grad i tiden som kommer!

  AVforum V2.0
  AVforum som plattform har eksistert siden 2001. Vi gjorde et større teknisk løft i 2005, men tiden har nå kommet for et virkelig oppjustering av plattformen. Vi har derfor i løpet av 2007 besluttet å utvikle hele tjenesten fra grunn av ved bruk av nesten utelukkende egenutviklet kode. Vi skal tilpasse tjenestene våre behov, som nå står temmelig klare etter lang tids drift, ikke tilpasse våre behov etter tjenestene. Dette er en stor og tung prosess, men arbeidet er allerede godt i gang, og vi håper å kunne presentere vår nye plattform i løpet av 2008. Stikkordet er å gi brukeren en enda bedre opplevelse av denne brukergenererte siten, der alt fra søk, design og ny, spennende funksjonalitet stilles høyt på dagsorden.

  AVforum er en brukergenerert side, der våre kjære brukere står for brorparten av innholdet. Det er nettopp dette faktum som står helt sentralt i utviklingen av AVforums nye plattform. Det skal være enda enklere å være AVforum-bruker, og de som bidrar skal få enda mer tilbake!

  Vi understreker imidlertid samtidig at vi respekterer at mange av våre brukere har vendt seg til dagens plattform, derfor vil spesielt selve forumet være hellig mht større endringer. Forumet fungerer jo faktisk veldig bra som det gjør, kanskje da til en viss grad med unntak av søkefunksjonaliteten og bildebehandling som vi vil forbedre.

  Den nye plattformen vil først legges ut på AVforum.com, og vi vil gi dere beskjed så snart den er klar slik at vi kan diskutere oss frem til eventuelle endringer og ønsker før vi byttet ut den norske plattformen. Følg med!

  Mange flotte brukerpresentasjoner
  2007 har vært året der veldig mange nye, spennende presentasjon har dukket opp, og noen "lagt ned". Litt lei oss har vi vel alle vært da Akto bestemte seg for å fjerne sin presentasjon, det samme med Anfield. Vi får vel oppfordre begge til å få lagt ut presentasjonene så snart det lar seg gjøre som kommersiell aktør, vi vil jo fremdeles ha muligheten til å sikle på utstyret dere smykket kinoene med selv om dere begger nå jobber proffesjonelt innen AV-markedet!

  Av nye presentasjoner er det jo mange spennende da. Ambiance (AVforum.no - Ambiance's hjemmekino og AVforum.no - Ambiance's HiFi) har nok hatt sin presentasjon ute før 2007, men har løftet denne kraftig i løpet av året. Akto har tatt flotte, nye bilder, og følgelig ligger Ambiance sin presentasjon på 2. plass "all-time-high" på minHjemmekino.no. Som om ikke det var nok har Ambiance også en utrolig flott presentasjon på minHiFi.no, dette er rett og slett utrolig imponerende!

  Marensius (AVforum.no - marensius's hjemmekino) har fått bygget en av de flotteste rommene minHjemmekino.no har huset så langt, der både husets byggestil og diskrete plassering av komponentene er hensyntatt. Resultatet er en usedvanlig stilpreget hjemmekino veldig få av oss er forundt. Vi gleder oss til å følge videre progress!

  Devilej (AVforum.no - Devilej's HiFi) har også gjort store oppgraderinger i løpet av året på sin presentasjon på minHiFi.no. Det er lett å se at lidenskapen for godt lyd er drivkraften når en leser seg gjennom Devilejs presentasjon. Gode bilder kombinert med nøye detaljerte beskrivelser har gjort sitt til at AVforum har stemt frem denne presentasjonen til en "all-time-high" 3. plass på minHiFi!

  Det er selvsagt en rekke øvrige presentasjoner som fortjener skryt, men vi har dessverre ikke plass til å nevne alle. AVforum er utrolig takknemlige for de som velger å dele sine oppsett med AV-folket, det gir inspirasjon og godt grunnlag for rekruttering av nye entusiaster! TAKK!

  En takk går igjen til våre moderatorer!
  Våre kjære moderatorer består av Ak (som i 2007 ble oppgradert til administrator), Gorm, jfinneru, Kenti, Tiger, Roffe, Per Johnny og jan erik. Disse ildsjelene står på helt gratis for alle dere entusiaster, og vi skylder dem alle den STOR TAKK for den innsats de gjør for AV-miljøet i Norge.

  Vi skylder spesielt Ak og Gorm en stor takk som år etter år fortsetter å bidra og hjelpe, ikke bare i form av moderatorer, men også i form av noen av forumets viktigste bidragsytere på generell basis.

  Kenti og Tiger er våre nyeste tilskudd på moderatorstammen, og har allerede utvist en aktiv og positiv innstilling til vervet. TUSEN TAKK!

  Produsent-representanter
  AVforum er landets største og etterhvert også en av skandinavias og nordens største portaler innen lyd og bilde. Dette faktum mener vi at svært mange produsenter utnytter i alt for liten grad. Vi må samtidig berømme aktører som JVC, Microsoft, Tatung og alle de andre produsent-representantene som har valgt å ta steget ut og inn i markedet som aktive og synlige representanter for sine produkter. Vi har jo full forståelse for at det kan være vanskelig og utfordrende å komme entusiaster direkte i møte. Spørsmålene kan jo til tider være av en litt direkte og kanskje også litt i overkant teknisk art. Dette mener vi imidlertid at ikke bør skremme noen fra å delta, for her inne er det jo ikke snakk om å vinne noen konkurranse, men rett og slett komme sine kjøpere og brukere i direkte møte. Vi oppfordrer derfor flere produsenter å hoppe i det - det tror og mener vi en har mye tilbake for!

  AVforums årskavalkade
  Brukeren Gwandarion har tatt initiativet til å kåre noen av AVforums hotteste begivenheter i året som har passert! Ta del i kåringen - tråden finner dere her: http://avforum.no/forum/generelt-aud...t-premier.html.

  Da gjenstår det kun å ønske alle en GOD JUL OG GODT NYTT ÅR!

 2. #2
  Intermediate AVFredrik sin avatar
  Medlem siden
  May 2007
  Poster
  855
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Jeg må si Lygren fortjener all respekt på måten han har takklet dette vanskelige året på. *Stående appluas!*

 3. #3
  Active Flateng sin avatar
  Medlem siden
  Jan 2007
  Poster
  340
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  En riktig god jul og godt nytt år til dere i AVforum også!!

 4. #4
  Guru Tiger sin avatar
  Medlem siden
  Sep 2003
  Poster
  14,452
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Erfaringen fra de første årene er en sunn og verdifull basis å ta med seg inn i 2008 og etterfølgende år.

  God jul og Godt Nytt År til alle som bidrar konstruktivt i trådene og holder en hyggelig og vennskaplig tone.

 5. #5
  Intermediate
  Medlem siden
  Sep 2004
  Poster
  596
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Et flott innlegg av lygren, og vil med dette ønske alle AVforums brukere en riktig GOD JUL og et godt NYTT ÅR!

 6. #6
  Intermediate gonigogo sin avatar
  Medlem siden
  Jun 2005
  Poster
  2,253
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  En riktig god jul til alle, og måtte det nye året bringe alle medlemmer & ansatte på AVforumet ekstra lange ferier og uforskammelige store lønnspålegg

 7. #7
  Newcomer
  Medlem siden
  Jun 2004
  Poster
  124
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

  Flott!!

  Det virker som vi har en flott person i lygren. Ønsker dere alle en god jul og et audiofilt nytt år med mange flotte stunder med hobbyen vår

 8. #8
  Administrator Ak sin avatar
  Medlem siden
  Dec 2002
  Poster
  13,142
  Takk & like
  Nevnt
  1 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  God jul og godt nytt år til alle AVforums brukere !! Fest med måte

 9. #9
  Intermediate dj-vega sin avatar
  Medlem siden
  Jul 2006
  Poster
  2,008
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  God jul og Godt nyttår til alle AVForumere.
  Tips til nyttårsforsett: Ikke ødelegge noe audiofilt utstyr!

  :-D

 10. #10
  Dependent harman/kardon sin avatar
  Medlem siden
  Apr 2005
  Sted
  Nord-Trøndelag
  Poster
  16,410
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

  God Jul og Godt Nytt År :-)

  Måtte julen nytes med fult av fy mat og sprudlebrus huhei :-)

 11. #11
  Newcomer SpRinTman sin avatar
  Medlem siden
  Apr 2006
  Poster
  89
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  lygren har gjort en kjempe jobb..selv om vi klager og maser litt!! God Jul til han og alle her inne!

 12. #12
  Active Eriblist sin avatar
  Medlem siden
  Mar 2005
  Poster
  352
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)

  Wink Utrolig

  Bra jobbet av alle.
  Håper det blir like bra i 2008
  God Jul Og Godt Nytt År til alle Avforum medlemer

 13. #13
  Expert cybervision_ sin avatar
  Medlem siden
  Nov 2004
  Poster
  5,673
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Det er mange som bidrar med mye bra på forumet, og jeg er så utrolig glad for den humoristiske og lette tonen vi har her på forumet. Andre fora kan fort få muggen stemning.

  Gleder meg til et nytt AV-år - og i `08 skal jeg innom minst 2 messer!

 14. #14
  Expert
  Medlem siden
  Feb 2007
  Poster
  6,570
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  God jul alle - måtte denne sokken fylles med masse AV/HiFi utstyr i natt - det er lov å tro på julenissen i en alder av 45!!


 15. #15
  Intermediate goldeneagle sin avatar
  Medlem siden
  Aug 2007
  Poster
  971
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  vil også si at dette var et glimrende inlegg GOD JUL OG GODT NYTTÅR TIL ALLE HER INNE vil også takke alle her inne som tar seg tid til å dele sine kunnskaper med nybegynnere og viderekommene må si at dette er utrolig bra forum hvor det er god hjelp å få for de som trenger det

 16. #16
  Intermediate spade sin avatar
  Medlem siden
  Aug 2006
  Poster
  1,030
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Flott oppsummering av året lygren! Vil også henge meg på å skryte av holdningen til folk her på forumet, hyggeligere og mer hjelpsomme folk enn alle entusiastene her på forumet skal man lete lenge etter.

  God jul og godt nytt år!

 17. #17
  Expert kenti sin avatar
  Medlem siden
  Feb 2004
  Poster
  5,427
  Takk & like
  Blogginnlegg
  1
  Nevnt
  8 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  God Jul til alle på avforum. Det har vært et veldig morsomt og givende år dette!

  Har reist hjem til min mor i julen, og savner anlegget allerede. Sitter derfor å trøster meg med en Lervig

 18. #18
  Expert Anfield sin avatar
  Medlem siden
  Sep 2004
  Poster
  8,888
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  Ønsker også "o store høvding" lykke til i 2008 med sin heltidsgesjeft, og takk for et begivenhetsrikt AV-år i 2007.

  Sitat Opprinnelig postet av lygren
  2007 har vært året der veldig mange nye, spennende presentasjon har dukket opp, og noen "lagt ned". Litt lei oss har vi vel alle vært da Akto bestemte seg for å fjerne sin presentasjon, det samme med Anfield. Vi får vel oppfordre begge til å få lagt ut presentasjonene så snart det lar seg gjøre som kommersiell aktør, vi vil jo fremdeles ha muligheten til å sikle på utstyret dere smykket kinoene med selv om dere begger nå jobber proffesjonelt innen AV-markedet! :smile:
  Anfield sin profil blir lagt opp på nytt i løpet av 1Q 2008..... ;-)

  God jul og godt nytt år til alle!

 19. #19
  Intermediate
  Medlem siden
  Apr 2006
  Poster
  991
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  God jul og godt nyttår folkens Takk for alle de tingene dere har lært meg:-D


  Ps: Kommer nok til å spør mer neste år:wink:

 20. #20
  Active unIQue sin avatar
  Medlem siden
  Nov 2003
  Poster
  412
  Takk & like
  Nevnt
  0 post(er)
  AVtorget feedback
  0
  (0% positive tilbakemeldinger)
  God Jul & Godt Nyttår til alle sammen ja!!!

Side 1 av 3 1 2 3 SisteSiste

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere meldingene dine
 •