Vi er veldig glad for å ha produsenter representert her på AVforum. JVC er et selskap innen AV de fleste av oss er godt kjent med. De siste årene har nok JVC vært litt mer på bortbane rent produktmessig, i det minste innen mer avansert AV, men nå har virkelig ting snudd! 1080p LCD-TVer i superlekkert design, 1080p D-ILA projektorer med 10.000:1 og 70" D-ILA bakprojeksjons TVer med super bildekvalitet!

JVC er representert ved Michael Johnsen, som har følgende å si om seg selv!

Mitt navn er Michael Johnsen, bosatt i Horten Kommune. Jobber som Distrikssjef i JVC Norge AS, er lidenskapelig opptatt av elektronikk,data duppeditter som sådan. Har jobbet i JVC i 5 år, og reiser nå land og strand rundt i jobben som Distriktssjef, hvor min jobb er å være tilgjengelig for butikker, hvilket innebærer opplæring,salg og være et bindeledd for butikker mot JVC.

JVC Norge AS ble grunnlagt i 1984, vi er et heleid Japansk selskap og jobber innen det meste som dreier seg om forbrukerelektronikk og proff utstyr til broadcasting, overvåkning o.l.

JVC konsentrerer seg mest nå om dagen på flat-tv. Vi jobber da kun med LCD, plasma produksjonen ble kuttet ut for 1 år siden. Vi har i de siste årene styrket vår markedsposisjon betraktelig.

Når det gjelder bildekvaliteten på våre produkter så blir dette stadfestet gjennom mang en test i de senere årene, at vi er en topp leverandør i vårt marked.

VELKOMMEN!