AVforum har blitt en stor suksess i Norge, med over 12.000 medlemmer og tusenvis av besøkende daglig. Nå ønsker vi utvide vårt virkeområdet til Sverige og Danmark, der det vil settes opp lokale sider for hvert land.

AVforum.se og .dk vil basere seg på den tekniske og layoutmessige plattform til AVforum.no, der AVforum leverer alt av teknisk assistanse og vedlikehold. Våre agenters primæroppgaver er bl.a. som følger;

-Holde aktiviteten oppe ved å være aktiv på forum samt skrive artikler og tester
-Promotere AVforum mot de riktige medier, skape allianser og samarbeidsavtaler med blader og nettsteder for å øke nettstedets synlighet
-Selge/håndtere annonsesalg og øvrig promotering

Vi ønsker agenter som befinner seg i Sverige/Danmark, som behersker det lokale språket godt.

AVforum tilbyr på sin side en svært oppegående teknisk plattform, der det ligger store vekstmuligheter. Inntekter deles mellom AVforum og agenten etter en nærmere avtalt brøk, som på sikt vil kunne utgjøre betydelige beløp. Vi vil ha visse kriterier for våre samarbeidsavtaler, som i utgangspunktet vil ha ett års oppsigelse, der vi vil ha et klart og tydelig ønske om et langsiktig samarbeid.

Høres dette spennende ut? Ta kontakt med admin@avforum.no for mer informasjon, der du gjerne legger ved en enkelt søknad for hvorfor nettopp DU er den riktige agenten for AVforum!