Da er julekvelden allerede her, kom litt brått på i år som ellers, men heldigvis er det meste ordnet nå. Det som ikke er ordnet får bare gå!

AVforum har opplevet en enorm tilvekst av nye, aktive medlemmer i år, og vi er nå nesten 4000 totalt. Trafikken er økende, og siden besøkes av mellom 100-140.000 unike brukere pr. mnd. Dette gjør AVforum til en av de større nettsteder i Norge, og den desidert største plassen for diskusjon og treff av likesinnede innen audio/video i Norge.

Våre nye tjenester, AVnytt, AVtorget og minHjemmekino er fremdeles litt "beta"-etete, og vil nok ikke være helt som tiltenkt før litt utpå nyåret. Spesielt minHjemmekino har imidlertid blitt en uforbeholden suksess så langt, som alene trekker mellom 30-50.000 unike brukere pr. mnd! Vi jobber videre med disse tjenestene, og legger også opp "minHiFi" snarlig, slik at også anlegg rettet mot musikalsk fremfor hjemmekino nytelse kan få sin plass i "solen".

AVforum har i lengere tid forsøkt karre til seg brukere fra Sverige og Danmark, dette med varierende suksess. Vanskelig å peke ut en konkret årsak, men det er ikke til å legge skjul på at nordmenn best liker prate norsk, på samme vis som svenskene liker svensk og danskene dansk.

For å dra AVforum et steg videre, har vi derfor ervervet AVforum.com. Denne tjenesten vil være lik den du ser her i dag, men foregå på engelsk. I første omgang ønsker vi at AVforum.com skal samle skandinavere til felles "dyst", men på sikt også gjerne øke på med brukere fra hele verden. Vi er meget spent på denne nye tjenesten, og har med oss de aller fleste av de "gamle" moderatorene.

AVforum.com vil være oppe og kjøre i løpet av første kvartal 2005. Slik vi tenker det nå, vil brukere på AVforum.no/se/dk få med seg sin "status" til det kommende .com nettstedet, men ikke sine poster.

AVforum.com vil videre på ingen måte erstatte AVforum.no/se/dk, men være en helt separat internasjonal tjeneste!

DA ØNSKER VI EN RIKTIG GOD JUL OG ET MEGET GODT KOMMENDE NYTTÅR, OG TAKKER FOR ALLE DE BIDRAG MANGE AV DERE HAR GJORT OVERFOR AVFORUM I ÅRET SOM HAR GÅTT!