Nesten bare flimmer på min nye Alienware stasjonerbar PC???

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 13 av 13
  1. #1
    Intermediate zx300 sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2003
    Poster
    873
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Nesten bare flimmer på min nye Alienware stasjonerbar PC???

    Hva kan være galt? Det er nesten bare flimmer på min nye Alienware stasjonerbar PC.
    Har prøvt å oppdatere skjermkoret men da klikker PCen i vinkel.


    Den er utstyrt med dette

    Dell Alienware Aurora er den råeste spill-maskinen fra Dells spillserie: Alienware. Doble ATI Radeon 5870 grafikkort, Intels i7-prosessorere, 9GB 1333 MHz minne og hele 2 TB harddisk burde holde selv for de største entusiastene.

    Prosessor Intel i7 (2,66GHz, 8MB Cache, 4,8GT/sec)
    Minne 9216MB Dual Channel DDR3 1333Mhz (3x2GB+3x1GB)(6 DIMM slots, maks 24GB)
    Harddisk 2TB SATA 7200RPM Serial ATA HDD (2x1TB)
    Grafikkort Dual SLI 1GB ATI Radeon 5870 Graphics Card (2 stk) med HDMI-utgang
    Chipset Intel X58 Expressed Chipset with unlocked BIOS
    Chassis (fortsettelse) 1 bakre venstre/høyre høyttalere, 1 høyre/venstre høyttalere på siden, 1 digital SPDIF-utgang (TOSLINK), 1 digital SPDIF-utgang (koaksial)
    Operativsystem Microsoft® Windows 7 Home Premium 64 bit
    Programvare MS Works 9.0
    Unique Features AlienFX System Lighting Technology, Liquid Cooling, µATX form factor motherboard, 875 KW PSU
    Farge Svart
    Minnekortleser 19-i-1
    Lydkort Integrated HDA 7.1 Dolby Digital
    Optisk stasjon 6x Blu Ray RW (brenner Blu-ray, DVD og CD)
    Nettverkskort Integrert 10/100/1000 Ethernet
    Firewire IEEE1394
    Tastatur/Mus Alienware multimedia keyboard and Alienware gaming mouse
    Chassis Høyde 426 mm, dybde 645 mm dybde, bredde 250 mm, gjennomsnittsvekt 20,41 kg. Porter front: 2 USB 2.0, 1 Firewire IEEE 1394, 1 mikrofoninngan, 1 hodetelefon/høyttalerutgang, 1 19-i-1 mediekortleser.
    Chassis (fortsettelse) Bak: 1 eSATA, 1 Gigabit Ethernet, 6 USB 2.0, 1 Firewire IEEE 1394, 1 mikrofoninngang, 1 linje inn, 1 fremre venstre/høyre høyttalere, 1 midtre høyttalere,
    Annet Alienware Respawn DVD

  2. #2
    Intermediate SveinS sin avatar
    Medlem siden
    May 2007
    Poster
    1,680
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Kansje den er overtatt av Aliens :-D

    OK seriøst.. Lever den tilbake til leverandør og be dem fikse det.

  3. #3
    Expert Gurba sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2009
    Poster
    8,327
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Er stasjonerbar noe nytt? Hehehe

    Har du prøvd å endre oppløsning og frekvens? Er det TV eller PC-skjerm det er snakk om?

  4. #4
    Intermediate frdrk sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2006
    Poster
    666
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Prøvd alle utgangene på begge skjermkortene? Kan også være skjermen....

  5. #5
    Intermediate zx300 sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2003
    Poster
    873
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det var mange kjappe svar :-)

    Ja, kanskje den er tatt en Aliens, ser ihvertfall slik ut:-)

    Levere den tilbake, tja, har allerede ventet i lange og de breie på denne PCen.


    Det er IKKE skjermen(det er en Epson TW5000, og den funger 100% om jeg kobler om til annen PC / paraboltuner / PS3). Har og testet alle utgangene på skjermkortene, uten at det hjelper.

    Går ikke på mindre enn 1080P oppløsning.
    Den sto på samplings frekvens 59Hz, forrandret det til 24, og 25 og da ble det litt bedre, men kan se ut som bilde ikke er 100% klart.
    Men har ikke testet dem andre utgangene etter bytte av sampling frekvensen, men trodde det ikke skulle ha noe å si???

    Merkeligt at PCen ikke liker å laste ned en oppdatering på skjermkortet da, dritt.

  6. #6
    Expert Gurba sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2009
    Poster
    8,327
    Takk & like
    Nevnt
    2 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Last ned nyeste driver fra ATI.

  7. #7
    Intermediate zx300 sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2003
    Poster
    873
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Gurba
    Last ned nyeste driver fra ATI.
    Har prøvt det, men får ikke innstallere ny driver på skjermkortet om det smeller, pcen stopper opp og vifta går bananas. Hvorfor skjer det? Merkeligt å ikke få innsatallere ny driver til skjermkortet.


    Oppdaterte samplings frekvensen til 24 eller 25
    Hva bør den være på?


    EDIT

    Har vært inne på Dell sine sider og lastet ned derfra, uten hell.

  8. #8
    Active HKviking sin avatar
    Medlem siden
    Mar 2007
    Poster
    448
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du kunne vel teste ut med en vanlig PC skjerm. Da finner du i alle fall ut om problemet er i PC'n eller i din projector.

  9. #9
    Intermediate zx300 sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2003
    Poster
    873
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av HKviking
    Du kunne vel teste ut med en vanlig PC skjerm. Da finner du i alle fall ut om problemet er i PC'n eller i din projector.
    den fungere som sakt på resten av utstyret mitt når jeg kobler om.

    Før jeg byttet sampling frekvens til 25 så blinket det så hele skjermen var sort. nå den er på 25 så går det.


    Men som sakt så får jeg ikke oppdatere skjermkort driverne, da klikker pcen, og får jeg enten blå skjerm, eller går i stå.

  10. #10
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2009
    Poster
    127
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    For å installere nyeste ATI driver/catalyst må du ha oppdatert versjon av .NET Framework i Windows. Fikk meg et ATI kort i sommer og kavet mye med driverne før jeg fant ut det og da gikk det som en drøm. Verd et forsøk...

  11. #11
    Active jokke2k3 sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2003
    Poster
    486
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Prøv 50Hz og kjør "Basic theme" i Win7.

  12. #12
    Intermediate Loffen68 sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2005
    Poster
    1,944
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Er det et EDID (signalgjenkjenninigs ) problem ??

    Jeg ville uansett prøvd og koble til en vanlig PCskjerm først for og sjekke, det betyr ingenting at prosjektoren din virker på andre PCr

  13. #13
    Intermediate Loffen68 sin avatar
    Medlem siden
    Aug 2005
    Poster
    1,944
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    OG har du kjørt ALT av oppdateringer ??

    Ny PC ikke sant, har du tatt den rett ut av esken og koblet til prosjektoren ?

    Prøv også og koble ut SLI funksjonen på skjermkortene, lurer på om jeg hedde noen problemer der med XPSen min når jeg ikke brukte en PCskjerm

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •