Error på ATI driver... HJELP :(:( - Side 2

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 2 av 2 FørsteFørste 1 2
Viser resultater 21 til 31 av 31
  1. #21
    Intermediate HK_Xclio sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2008
    Sted
    Sørreisa
    Poster
    2,433
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Akando
    Hvordan er resten av hardwaren din?
    Det spørs hva du mener med dette?
    Panasonic VT-50 65" - Klipsch RF-7MKII - RC-64MKII - RS-62MKI - SvS PB13Ultra - Yamaha RX-V3800 - Parasound NC 2250 - HeadFi -> Little Dot MKII - Grado SR80i

    Mvh
    Svein S

  2. #22
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2009
    Poster
    141
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Beklager! Dårlig norsk! Hvilken cpu,ram etc har du. Og hvilket skjermkort hadde du før. Kanskje din psu har blitt for liten...

  3. #23
    Active jokke2k3 sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2003
    Poster
    486
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det er jo hel vanlig å oppgi spec på PC når man har problemer med den, ikke bare om den ene komponenten som krangler... Er ofte kompabilitetsproblemer, eller driverproblemer. Alt for mange kjører bare med standarddriverne til Windows, noe som ikke alltid er optimalt for noen typer hardware.

  4. #24
    Intermediate HK_Xclio sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2008
    Sted
    Sørreisa
    Poster
    2,433
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Pcen består av:
    Amd Athlon 64 x2 6400+
    ASUS M2N32 SLI-DELUXE WIRELES EDITION
    western digital Dual prosessor 1tb disk
    Silver power 600W
    ATI Radeon HD 5750


    Skjermkortet som stod i før var GeForce 9600GT
    Panasonic VT-50 65" - Klipsch RF-7MKII - RC-64MKII - RS-62MKI - SvS PB13Ultra - Yamaha RX-V3800 - Parasound NC 2250 - HeadFi -> Little Dot MKII - Grado SR80i

    Mvh
    Svein S

  5. #25
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2009
    Poster
    141
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    600w skal holde der. Men kom på nå at når jeg solgte min forrige gaming rig så fikk kjøper samme problem etter formatering. Skal sjekke med han hva løsnigen ble! Husker ikke hva vi kom fram til...:P

  6. #26
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2009
    Poster
    141
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det fungerte igjen når han skiftet OS til vista 64bit eller W7... Men dette skal vel ikke være nødvendig!

  7. #27
    Active Fattigmann sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2004
    Poster
    477
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Svart skjerm

    Driver lite med gaming selv, men problemet med svart skjerm etter hvilemodus fikk jeg etter oppgradering til Win7. Hos meg kunne jeg bare "boote" skjermen så funket deg igjen.
    Dette problemet var rett etter oppgradering og har siden forsvunnet av seg selv.. Moro når PC`en selvreparerer :-)

  8. #28
    Active jokke2k3 sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2003
    Poster
    486
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sikkert driverne til nForce 590 som kødder, hvis de ikke er spill nye. Det har vel aldri vært noe spesielt bra chipset.

    Sjekk om du finner noe ekstremt nye nForce-drivere her: download from Guru3D.com

  9. #29
    Intermediate HK_Xclio sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2008
    Sted
    Sørreisa
    Poster
    2,433
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Har opdatert til di aller nyeste driverne rundt om kring også, ingenting ser ut til å fungere.
    Dette skal jo funke uans hvilket OS igrunn, så jeg ser ikke "trang" til å kjøre W7.

    Problemet med gaming ser ut til å være løst nå.
    Mere flyt i grafikken, å det hakker ikke.
    Grafikk drivern ser ikke ut til å restarte heller, å dette sluttet etter BIOS update.
    Nå gjennstår det bare å se om jeg kan spille dagen lang uten att dette skjer.
    Panasonic VT-50 65" - Klipsch RF-7MKII - RC-64MKII - RS-62MKI - SvS PB13Ultra - Yamaha RX-V3800 - Parasound NC 2250 - HeadFi -> Little Dot MKII - Grado SR80i

    Mvh
    Svein S

  10. #30
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2009
    Poster
    141
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Da var det driver updates da. Får vel gjøre dette selv på mitt rampage extreme II selv snart:P Slack!

  11. #31
    Intermediate HK_Xclio sin avatar
    Medlem siden
    Nov 2008
    Sted
    Sørreisa
    Poster
    2,433
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Akando
    Da var det driver updates da. Får vel gjøre dette selv på mitt rampage extreme II selv snart:P Slack!
    Begynner å bli mystifistisk igjenn her -.-
    Atter en gang ville han ikke boote fra hvilemodus.
    Panasonic VT-50 65" - Klipsch RF-7MKII - RC-64MKII - RS-62MKI - SvS PB13Ultra - Yamaha RX-V3800 - Parasound NC 2250 - HeadFi -> Little Dot MKII - Grado SR80i

    Mvh
    Svein S

Side 2 av 2 FørsteFørste 1 2

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •