acer l 5100 medie center

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 7 av 7
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2009
    Poster
    24
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    acer l 5100 medie center

    acer er koblet til reciver via hdmi og lyd kabel digitalt
    dette er en denon 1708 kun hdmi svith den takler 1080 p
    dette gjør ikke tv 1280*768 setter pc til 1 1 piksling dette virker til jeg
    skrur av pc da setter pc seg til 1080p og ikke noe bilde på skjerm
    må ta pc til annen tv for og rette problemet
    det samme skjer igjen er dette et pc problem eller reciver
    takker for hjelp

  2. #2
    Intermediate aleksander8 sin avatar
    Medlem siden
    Feb 2007
    Poster
    2,983
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Skjer det samme om du kobler pc'en direkte til TV?

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Mar 2009
    Poster
    24
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av aleksander8
    Skjer det samme om du kobler pc'en direkte til TV?
    nei

  4. #4
    Intermediate
    Medlem siden
    Sep 2007
    Poster
    689
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Min erfaring med L5100 er at skjermkortet "gjør mye rart".
    Vi gikk ned til 1360x768 isteden, mye mer stabilt, men selvfølgelig ikke en ultimat løsning for deg.

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2005
    Poster
    4
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Litt off topic, men får 5.1 lyd gjennom HDMI kabelen på L5100'en din ?

    Jeg får bare "stereo" når jeg prøver å configuere lydkorden på HDMI output

  6. #6
    Intermediate
    Medlem siden
    Sep 2007
    Poster
    689
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det fungerer opp til 7.1 på min med Vista (har ikke prøvd den med XP på jobben).
    Men jeg måtte finne og laste ned den siste realtek driveren fra Guru3d, og den siste skjermkortdriveren derfra også.
    Her ja
    Det er L5100 jeg snakker om i den posten, men jeg glemte å skrive det.

  7. #7
    Intermediate
    Medlem siden
    Sep 2007
    Poster
    689
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Og her er linken til nedlastningene, jeg brukte 9.12, men ser det er kommet en til nå, 10.1
    Blir stort sett bare dolby D ut fra de DVDene jeg spiller uansett, men det er nå tusen ganger bedre enn stereo som jeg fikk med 9.11 driveren fra ATI

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •