Problem med lydavspilling med mkv fil

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2008
    Poster
    58
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Problem med lydavspilling med mkv fil

    Har noen filmer som er mkv og med dts spor.
    Bruker ac3filter i og med at min forsterker ikke takler dts.
    Spiller av filmen i mediaportal og da er bakgrunnslyden normal, men pratinga er veldig lav.
    Prøvd filmene i andre spillere og får samme problem der.
    Vet filmene virker for jeg har spilt de av på tidligere MP versjoner

    Skjønner ikke hvor lyden "blir av". Trur jeg har vært innom alle steder, men finner ikke ut hvor dette kan fikses.

    Noen som har noen tips til meg?

    På forhånd takk

  2. #2
    Intermediate Okay sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2006
    Poster
    1,087
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Høres ut som om den spilles av i 5.1 (eller annen sourround). Dersom du bare har stereo (2.0 eller 2.1) så må du bruke en "downmix to stereo"-funksjon.

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Jan 2008
    Poster
    58
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det var noe som var huket vekk under mixer. Nu er det i gang igjen

  4. #4
    Intermediate Okay sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2006
    Poster
    1,087
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Good!

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •