Problem ved selvbygg av HTPC

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 7 av 7
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2009
    Poster
    5
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Problem ved selvbygg av HTPC

    Hei
    Har i dag hentet følgende deler på posten:
    Thermaltake 102 chassis m/7" LCD
    Corsair wx550 powersupply
    oppgraderingspakke:
    -Gigabyte ga-ex58-ud3r motherboard
    -3 x 2 gig ddr3 ram
    -Intel 7i cpu
    ATI Radeon HD 4890 skjermkort
    Seagate 1,5 gb disk
    Sony dvd spiller

    Pc'en er skrudd sammen i kveld, men får ikke liv i skjermene.
    Hverken den innebygde 7" i chassis eller ekstern skjerm via HDMI.
    Ikke så mye som et blaff og det er vanskelig å komme videre uten kontakt med skjerm.

    Vifta på skjermkortet går og led lysene på kortet lyser.

    Noen tips til en grønn pc bygger ?

  2. #2
    Intermediate
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    784
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    - Minnemodulene er i de riktige minneslottene?
    - 4- eller 8-pinners ATX12V/EPS-kontakt tilkoblet? (altså en liten strømkontakt fra PSUen som skal kobles inn i kontakten rett ved CPU-sokkelen=?
    - Koblet fra alt som ikke trengs for at maskinen skal starte? Det du trenger er en enkelt minnemodul, grafikkort koblet til skjerm og prosessor... Altså koble fra disker, optisk, interne usb-enheter, etc etc
    - Skjermkortet i riktig PCI-E-kortplass?
    - Strømkontakter koblet til grafikkort?

  3. #3
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2009
    Poster
    5
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    -Har kun satt inn 1 minnebrikke i spor1 (for å reduser HW problemer"
    -Kan ikke se 4- eller 8-pinners ATX12V/EPS-kontakt, hva er dette ?

  4. #4
    Newcomer Gehe sin avatar
    Medlem siden
    Dec 2007
    Poster
    229
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det enkleste for en nykommer er å skumme manualen til hovedkortet og gjøre trinn for trinn det som står der. Blir som å bygge Lego på høyt nivå:P

    Det skal i teorien bare være å lete etter plasser der du kan stappe en kabel PSU inn i. Hvis kabelen ikke glir lett på plass, ikke bruk makt. Enten passer den eller ikke. Passer den, så er det sannsynlig at det er der den skal.

    Men les manualen!

    Lykke til.

  5. #5
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2009
    Poster
    5
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    He he det hjalp med strøm på hovedkortet...

  6. #6
    Intermediate
    Medlem siden
    Oct 2005
    Poster
    784
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    :-)

    At ikke den lille strømforsyningskontakten settes i er et ganske vanlig problem...

  7. #7
    Newcomer
    Medlem siden
    Aug 2009
    Poster
    5
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Takk for hjelpen!

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •