Flimmer/ hakking ved film

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Viser resultater 1 til 4 av 4
  1. #1
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2006
    Poster
    3
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)

    Flimmer/ hakking ved film

    Vet det er masse tråder ute ang. dette emnet, men prøver meg her alikevel.

    utstyr: quadcore q6600
    ram : 3 gig
    Vista Home premium 32 bit
    Geforce 8800 GTS 320MB
    Service Pack 1
    Nyeste drivere til grafikkkortet.
    Epson EMP TW 700 -Hd ready

    Media playere:
    Corel Vindvd 9 - pluss
    Vlc player - nyeste
    media player classic Homecinema

    Installerte codec:
    Haali Media splitter.

    Jeg får flimmer på midten av skjermen når jeg ser filmer. Enten MVK format på vlc player eller VOB filer på corel windvd.
    Har prøvd flere oppsett med alt av codec og ting jeg kan oppdrive som;
    CCCP
    K-lite
    ffdshow
    (pluss flere)

    Får ikke noe problemer på pc skjermen, det er bare når jeg bruker prosjektoren på et ca 90" lerret. får flimmer på raske scener med litt action. Fra før fikk jeg flimmer da jeg endret "visningsformatet"/ Crop fra 4:3 og 16:9 16 :10
    Men jeg ser i dag, etter å installert det meste på nytt at flimmert kommer på standard visningsformatet også

    Jeg installerte nettopp vista på nytt, da jeg hadde prøvd så mange codec, at jeg trodde det var litt clash, men fikk flimmer allerede første testing, bare etter å ha installert vlc player.

    Håper på hjelp i fra noen smartinger der ute. Se på film med flimmer suger villt og er überdistraherende.

    Tommy

  2. #2
    Active
    Medlem siden
    Aug 2008
    Poster
    392
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det høres ut som du har problemer med oppdateringsfrekvensen.
    Blu-ray bør spilles av på 24Hz, mens SD materiale på 50/60Hz.

  3. #3
    Intermediate
    Medlem siden
    Nov 2006
    Poster
    1,115
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av obergeru
    Det høres ut som du har problemer med oppdateringsfrekvensen.
    Blu-ray bør spilles av på 24Hz, mens SD materiale på 50/60Hz.
    Vsynch issue ? Høres ut som tearing mer en feil FPS ?

    Vista har vel egen funksjon for å skalere FPS hvis jeg husker riktig ?

  4. #4
    Newcomer
    Medlem siden
    Nov 2006
    Poster
    3
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Fant nettopp ut noe mer. Jeg har alltid klonet skjermen. Prøvde å bruke 2 skjermer, da uten å klone bildet. Da funker det bra. ikke noe flimmer så jeg klarte å se. Rart. Jeg har da alltid klonet, med et bra resultat.

    jeg lastet ned 2 eldre drivere og prøvde meg litt frem. Hadde jo selvsagt sett at jeg klarte å klone pc skjermen opp på lerretet, da dette ser bedre ut og er lettere å navigere..men hvis dette ikke er mulig uten flimmer, så får jeg heller bite i det sure eplet.
    Noen som har hatt lignende problem?

    kloning = flimmer
    2 skjermer = bra

    Takk til alle som har svart til nå.
    Tommy

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •