Mediaportal offisiell tråd. - Side 4

Sponsorer:
Takk Takk:  0
Like Like:  0
Side 4 av 7 FørsteFørste 1 2 3 4 5 6 7 SisteSiste
Viser resultater 61 til 80 av 129
  1. #61
    Intermediate
    Medlem siden
    Sep 2003
    Poster
    1,717
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du kan velge å beholde alle instillinger osv når du fjerner mediaportal, så når du legger det inn på nytt da så har du alt der fra før.

    Er problemene uansett hva du gjør? Film, tv, musikk? Alt lagger?

  2. #62
    Active
    Medlem siden
    Jul 2008
    Poster
    342
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av svortevik
    Du kan velge å beholde alle instillinger osv når du fjerner mediaportal, så når du legger det inn på nytt da så har du alt der fra før.

    Er problemene uansett hva du gjør? Film, tv, musikk? Alt lagger?
    Absolutt alt lagger ja. Som sagt så er jo tilogmed oppstarten ufattelig treg også.
    Fanart scraping gikk også på et par sekunder før, men nå kan det ta bortimot 20sek.
    Gleda meg til å få SSD så alt skulle gå enda litt sjappere, men hittil har det bare skapet trøbbel.

    Om det så er så kloner jeg tilbake til gammel disk og kjører SSD i en annen stasjoner jeg bruker

  3. #63
    Intermediate Okay sin avatar
    Medlem siden
    Oct 2006
    Poster
    1,087
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Dersom du ser på loggen "error.log", ser det ut til at databasen er korrupt.

  4. #64
    Active
    Medlem siden
    Jul 2008
    Poster
    342
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av Okay
    Dersom du ser på loggen "error.log", ser det ut til at databasen er korrupt.
    Jeg la merke til det, men det sier meg ikke så veldig mye.

    Skal jeg legge inn MediaPortal på nytt da eller? Er vel den databasen som er korrupt regner jeg med.

    Eventuelt hva blir beholdt når jeg legger inn MP på nytt?
    Film databasen og alle TV kanaler?

    Husker liksom ikke alt jeg har gjort for å få det til å bli som det er nå, og er egentlig veldig fornøyd med oppsettet som det er.

  5. #65
    Active
    Medlem siden
    Jul 2008
    Poster
    342
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Kan dette være så enkelt som et nettverks problem?
    Vi har hatt ekstremt mye trøbbel med nettet i det siste.

  6. #66
    Intermediate
    Medlem siden
    Sep 2003
    Poster
    1,717
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Vil ikke tro nettverket har noe med det å gjøre.

    Mulig det er problemer med drivere opp mot SSD disken din siden du har klonet fra en vanlig disk.

    Mulig du finner noen tips på veien i denne artikkelen. Den tar egentlig for seg noe annet, men er samtidig nevnt problemer rundt ssd i artikkelen og i kommentatorfeltet.

    Slik gjør du det: Viktig når du installerer ny disk - DinSide Data

  7. #67
    Active
    Medlem siden
    Jul 2008
    Poster
    342
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Det vil jo egentlig si at jeg blir nøtt til å gjøre alt på nytt da. Får sette igang en kveld den uka her da. Tusen takk hvertfall. Er nok dette som er problemet. Mins Sata står som IDE i bios

  8. #68
    Intermediate ganilsen sin avatar
    Medlem siden
    Sep 2007
    Poster
    2,988
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Må melde meg på her, for denne må testes etterhvert.

    Fungerer denne som et stand-alone OS?

    Er det mulig å legge inn tekst på filmer separat?


    Geir Arne

  9. #69
    Intermediate
    Medlem siden
    Sep 2003
    Poster
    1,717
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Leser du kommentarene så står det der hvordan du kan ordne det uten å gjøre alt på nytt.

    Sitat Opprinnelig postet av Doser_86
    Det vil jo egentlig si at jeg blir nøtt til å gjøre alt på nytt da. Får sette igang en kveld den uka her da. Tusen takk hvertfall. Er nok dette som er problemet. Mins Sata står som IDE i bios

  10. #70
    Intermediate
    Medlem siden
    Sep 2003
    Poster
    1,717
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av ganilsen
    Må melde meg på her, for denne må testes etterhvert.

    Fungerer denne som et stand-alone OS?

    Er det mulig å legge inn tekst på filmer separat?


    Geir Arne
    Du må ha windows. Tekst fungerer i alle formater, om det er egne filer eller integrert i filmene.

  11. #71
    Active
    Medlem siden
    Jul 2008
    Poster
    342
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av svortevik
    Leser du kommentarene så står det der hvordan du kan ordne det uten å gjøre alt på nytt.
    Da skal jeg se på det i kveld. Satt på iPhone i lunsjen å leste, så jeg leste ikke så nøye

  12. #72
    Active
    Medlem siden
    Jul 2008
    Poster
    342
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Da har jeg endret til AHCI uten å gjøre alt på nytt, og kan forklare at dette ikke var problemet.

    Synes det er rat at det fortsatt står i bios oppstarten at alt er IDE. Går jeg inn i Bios så ligger alt som AHCI.

  13. #73
    Intermediate
    Medlem siden
    Sep 2003
    Poster
    1,717
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Ville nå prøvd å fjerne Mediaportal og lagt det inn på nytt. Når du fjerner det får du spørsmål om du vil fjerne instillinger osv, bare å svare nei på dette. Uansett ikke mye som må justeres på nytt i ettertid om du gjør det på denne måten.

  14. #74
    Intermediate
    Medlem siden
    Sep 2003
    Poster
    1,717
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Doser_86


    Forhørte meg om problemet ditt på ett annet forum, og her er hva jeg fikk til svar:

    Hei,
    SQL error der er fordi TV-Series databasen er blitt korrupt, grunnen til det vet jeg ikke, men ny installasjon v TV-Series kan være nødvendig, samt slette/gi nytt navn til TVSeriesDatabase4.db3.

    Så om dette løser problemet er det jo kjempe bra og jeg kan legge igjen en stor takk på det andre forumet

  15. #75
    Active
    Medlem siden
    Jul 2008
    Poster
    342
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Sitat Opprinnelig postet av svortevik
    Doser_86


    Forhørte meg om problemet ditt på ett annet forum, og her er hva jeg fikk til svar:

    Hei,
    SQL error der er fordi TV-Series databasen er blitt korrupt, grunnen til det vet jeg ikke, men ny installasjon v TV-Series kan være nødvendig, samt slette/gi nytt navn til TVSeriesDatabase4.db3.

    Så om dette løser problemet er det jo kjempe bra og jeg kan legge igjen en stor takk på det andre forumet
    Jeg prøvde å slette å legge inn igjen MySQL i går uten hell.

    Mener du at jeg skal slette My TVSeries som er integrert i StreamedMP:
    Har denne noe med SQL å gjøre?

    Prøver så gjerne senere i kveld

  16. #76
    Intermediate
    Medlem siden
    Sep 2003
    Poster
    1,717
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    MySQL ser ut til at du kan la være i fred, men du må slette selve database filen som heter TVSeriesDatabase4.db3.

    Denne tipper jeg tv-series vil legge inn på nytt av seg selv i ettertid. Virker ikke dette så slett samme databasefil og legg inn nyeste versjon av tv-series pluginet, det som følger med streamedmp.

    MP-TVSeries v2.6.5 Stable Release [02-Nov-2010] [Requires MP 1.1.x/1.2 Alpha] - MediaPortal Forum

  17. #77
    Active
    Medlem siden
    Jul 2008
    Poster
    342
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    finner ikke denne databasefilen jeg

  18. #78
    Active
    Medlem siden
    Jul 2008
    Poster
    342
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Glem det, fant den.

    Sier fra senere om det hjelper

  19. #79
    Active
    Medlem siden
    Jul 2008
    Poster
    342
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Du kan uten problem sende de på det andre forumet en stor tak, og hils fra meg.

    Stor takk til deg også atter en gang for hjelpen!!!!

    Da er det bare å legge inn tv seriene på nytt så er alt som det var før bare mye bedre!!!!

  20. #80
    Intermediate
    Medlem siden
    Sep 2003
    Poster
    1,717
    Takk & like
    Nevnt
    0 post(er)
    AVtorget feedback
    0
    (0% positive tilbakemeldinger)
    Problemet ble løst med andre ord?

Side 4 av 7 FørsteFørste 1 2 3 4 5 6 7 SisteSiste

Stikkord for denne tråden

Regler for innlegg

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg / tråder
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere meldingene dine
  •